Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim, üste giderse de ihtimalleri yazdım zaten alta gitmezse daha iyi ama
Hazerfen_27 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
sehali ()Emeğine sağlık dostum. Kimi grafik çizer düşecek görür kimi çizer yükseliş bekler sen birey olarak bunları önüne alarak karar verirsin. Ayrıca kişiyi seversin veya sevmezsin ama emeğe saygı gostermelisin
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Eline sağlık kardeşim.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İşe yararsa inşallah
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Hiç bir çalışma çöp olur mu hocam? Emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Birileri nasiplenir belki
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Belki de çöp olacak ama çalışıyoruz işte...
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Emeğinize sağlık
4BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Altın onsta 5. dalga tmmlandıysa bu şekilde alta ilerleyebilir diye düşünüyorum.
5. Tmmlanmadıysa 2100-2600 arasında bir yer olabilr, örneğin
2158, 2282, 2380, 2461, 2612 önemli üst rakamlar.
Yine de bana göre 2150 max çıkacağı yer olabilr ama süreç uzarsa max 2300 de fena değil diye düşünüyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir!
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Fx ciler anladı abi 20.30 gelmeden 20.80 gelir demek yani
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamam ben bu şekilde saydım ancak madem olmaz diye düşünüyorsunuz ki olmayabilir evet o halde sizin varsa alalım uzun vade sayımınızı mümkünse.
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Beyaz 5 tamamlanmamış durumda içinde 5 dalga yok.. böyle sayamayız..
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Profil kişisel görüş kısmına yazabilirsiniz en doğrusu kopyalayıp, böylece kalıcı olur isteyen okuyabilir de :)
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()4 defa göndermeyi denedim olmadı.. Emtiaların 2021 yıl sonu kapanışlarını ve $/TL'nin adil değerinin Altın da olduğunu örneklerle yazmıştım.. İyi günler:))
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bende de öyle oluyor kendimiz görebiliyoruz sadece o durumda. Biraz daha aşağılara indim Altın ons için 8000 bin dolar yazdığınızı gördüm altın 2028 yılı uzun vade için. İnşallah öyle olur bense 800 yüz dolara düşmesini daha makul buluyorum. Yine de çok uzun yıllar var tabi. Hayırlısı olsun diyelim
0BeğenmedimŞikayet
Vagabondboy ()Yarin enflasyon düşük gösterirlerse düşebilir
Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Yılmaz abi 100 $ anlık parite de makaslardan dolayı 4 $ düşüyor sen nasıl bir işlem yapıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()2 defa yazdım, sayfamda görünüyor oysa ki:))
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet düşmemiş malesef sizin sayfaya da baktım görünmüyor
0BeğenmedimŞikayet
Çolakoğlu ()Muhterem dün bozduğum yerde halen bozduğumda makas 17 idi şimdi 9 bu bankalarda insaf yok eğilim ne tarafa olur bakacağız
0BeğenmedimŞikayet
EBU_MAŞER_EL_BEHLİ ()Size yazdığım yorum ana sayfaya düşmedi.. Bilginize..
1BeğenmedimŞikayet
Savaçşı ()Hocam TL de kaldık şu dümeni çevir t bizi de almadan gitmesin
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Farkındalık iyidir diye düşündüm ablacım teşekkürler :) ytd
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Hele hele laflara gell:) Ellerine sağlık evlat
0BeğenmedimŞikayet
N_N_C ()Yılmaz abi 100 dolar la anlık parite yaptım 4 dolar eksiye düştüm abi. Bu makaslarla sen nerden ve nasıl işlem yapıyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Pardon yanlış olmuş gümüş ons ile dolar parite açısından Altın onstan daha verimli olabilr şeklinde düzeltiyorum. Gümüş TL kazandırmaz da kaybettirme riski olabilr dolar düşerse onu vurgulamak istedim esasen. Ancak gümüş ons daha sağlıklı görünmeye başladı gözüme. ytd