Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (68)
0BeğenmedimŞikayet
Alikemal13 ()Teşekkürler
che_guavera1341 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()manastır şehrin adı
Alikemal13 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alikemal13 ()Ohrid de mi hocam o manastır
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok güzel abi iyi gelir ya insana toprak bitki doğa oralar da pek güzeldir kesin
2BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()makedonyada manastırda bir arkadaşımın çiftliği var.. onunda Türkiye de işleri varmış rica etti burada çiçekleri sebzeleri vs var onlarla ilgileniyorum.. birkaç güne gelecek banada değişiklik oldu...
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Vay abim iyilik teşekkür ederim sen napıyosun nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()naber napıyosun kardeşim...
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()altın ons da şu düşen kanaldan çıkacak mı bakalım yoksa yine pata küte mi.ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Tamam hiçbir şeye gerek yok diyelim ki sizin Flat doğru, ki ben karşı çıkmıyorum. Olabilir. Hedefini söyleyin bana ya da 5. Dalga nerede bitebilir yani Altın ons nereye kadar çıkabilir max onu söyleyin sadece.
2100-2600 arasından fazla mı?
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Tamam atacağım müsait olunca.. trend teyiti Elliott dalgalarıyla alakalı çizgilerle alakalı değil.. Flat var evet 4 nolu cünkü bu dalgada oluşur niye olusmasin.. 2075 geçilir net olan bölüm burası zaten..
0BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Hayırlı çalışmalar hocam.
Sizin gibi platforma katkısı olan herkes bizler için değerlidir. İnanın herkesin kendine göre tecrübe ve doğruluk yanları vardır. Lütfen BossVurguncu hocamı üzmeyin. Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ne diyorsunuz yani ben haberlerle mi manipüle oluyorum. Bunca çizdiğim şey teknik değil de haberlere konuşuyorum yani öyle mi. Bilen bilir benim haber veri vs temel takibim hiç iyi değildir. Ne zamanım var ne kafa yorarım o kadar. Öncelikle hep teknik çalışırım.
Ama karşı çıkıyorsunuz çalışmanız varsa atın diyorum yok. Sadece l çizdiğiniz Flat de ısrar ediyorsunuz. Ben de diyorum ki attığım çalışmalar yükselse de farketmez 2075 geçilebilir ama geçilse de farketmez 2100-2600 arasına çıksa bile aktif olacak yine bozulmayacak. Yine de hedeflerine gidebilecek potansiyel olacak. Ama 2075 geçileceğini sanmıyorum. Ancak sizin dediğiniz Flat düzeltme yapısı bu dalgada oluşur mu ona bir cevap verin önce. Uzun vade grafiğinizi de atın bakalım belki siz haklısınız.
Trend teyidi aldığı konusunda şu anda tek olumlu şey 1800 üzerinde haftalık kapanış olması. 1814 ve 1835 e bakacağız artık tepki mi trend mi aldı. ytd
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()EyvAllah.. Son günlerde ben de sizin grafik ve yorumlarınıza göz atmıştım dikkatimi çekti teknik bilginiz.. tevafuk oldu.. başarılarınız daim olsun..
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Böyle bir şey olabilmesi için A dan B ye 5 dalgada inmiş olması gerekirdi.. Halbuki A B arası net 3 dalga.. 1680 kırılsa bile (ki artik artik beklemeyirom trend teyiti aldı) biraz Altın dan 1610-1660 arasından yine zirvelerin geçilmesi beklenirdi.. 12xx ler felan gelmez.. Sebebi aslında çok basit 3 dalga başlangıç bunun bir düzeltme yapısı olduğunu gösteriyor 2075 zirveyi geçeceğini işaret ediyor.. Haberlerle manipüle olmaya gerek yok grafik çok net bana göre ytd..
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Böyle de baksak malesef sonuç pek değişmiyor o 2'li tepe sandığımızı söylediğimiz şey harmonik Bat de olabilr yani Yarasa. İhtimalen tabi ve kırılırsa boyun yani 1680 ler, gideceği seviye 1285 ler civarı çıkıyor, düşen kanaldan çıkarsa belki kurtarabilir ama devam ettiği sürece 1-2 seneye D ye ulaşabilir tahmini.ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Günaydın. Sayfa buna hazır değil mi daha diyorsunuz. Yoksa sayımınız biraz daha demlennesi mi gerek. Bu ikili tepe de varsayımsal bir durum zaten. Hepsi olasılık çalışması sonuç olarak. Merak ettik yani. Elliott işi biraz karmaşık Flat bu dalgada oluşabilir mi vs diye aklımdan geçiyor.
1800 üzerinde haftayı kapatması olumlu ama biraz tuzak bir kapanış oldu sanki 1801. ytd
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Uzun vade sayımı sayfa hazır olduğunda atacağım ilerde..
Şunu söyleyebilirim ki O ikili tepe olmayan fakat ikili tepe dediğiniz yerler rahatlıkla geçilmesi gerekiyor benim sayımımda..
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Hayırlısı olsun. Kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Uzak mı tuzak mı göreceğiz Altın ons neden 1800 diyemiyor, neden düşeni kıramıyor, neden ETF'ler sattığı halde 1680 lerden yükseliyor. Çok çetrefilli durumlar ama bakacağız.
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Selâmlar,
Soru 1: Hedeflenen 2 puan enflasyondan ne kadar uzak bir veri açıklandı?
Soru 2: 8.6 beklenenden 8.5 e gelinince "enflasyonda sert düşüş" haberlerini inandırıcı buluyor musunuz?
Soru 3: Hâlâ fırsat varken emtiada kalma konusunda ısrarcı mısınız?
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Şu sayımlar nasıl sence abi?
@che_guavera1341
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()İnşallah gitmez :)
Hazerfen_27 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bonusu olmuş:)
0BeğenmedimŞikayet
Hazerfen_27 ()Hocam alta gitmesin artık:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler abla 1 grafik fazladan çıkmış yüklerken ama neyse
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık ablacım
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet bir de bu tarafı var, herkesin farklı görüş bakış açısı var yani. Çok teşekkür ederim
sehali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler kardeşim
Antidepresann için cevaplandı (yorumu göster)