Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Mln var bende satarsam pnt alcam beklerse tabi:)
yelizz39 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Mahalle takımı geçti şampiyonlar ligini :))
Mirzo için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()18, 20 dolar dan beri hep topluyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Bence buraların alım fırsatı olduğunu düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Melis hanım herkes bir şey söyler ve kafalar karışır ben ce kişinin kendisi son kararı vermelidir misal ben btc nin bu yıl 120 bin dolar ı göreceğini düşünüyorum ve böylede inanıyorum alcx in de en yüksek gördüğü yer den yüz de otuzunu tekrar göreceğine inanıyorum yani 3000 doları çok net göstereceklerine inanıyorum bu oyun kurucuların ben arkasında ki algılara daha çok inanıyorum benim işim de biraz sezgisel durumlar yoksa bu kripto işlerinden anlamıyorum
Melisss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Alcx bizim favorimiz zaten burdan birisi onun için çöp dedi alsat coini demişti satıp alamadım bidaha düşerse ancak alırım.
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Olabilir biri sadece dolar bazlı tek kol dan gidiyor bu bile önemli bir durumdur tabiki sormak üstadlara önemlidir lakin naçizane benim de görüşüm budur
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Ikiside eth tabanlı eski gördüğü yeri görecek diye bir kural yok böyle kiyaslamak doğru değil üstelik soralım araştıralım öyle alalım diye yazdım.
0BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Orasını da artık bu işlerle uğraştığınıza göre bulmanız ve anlamanız lazım melis hanım biri on bir bin dolar ı görmüş diğeri yüz otuz dört doları
0BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Nasıl yani?
-1BeğenmedimŞikayet
Mirzo ()Wnxm ile alcx kıyas bile yapılamaz biri şampiyonlar ligi biri de mahalle takımı
-1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Mln 44 olsada satıp yerine alsak :)
Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Atı alan üsküdarı geçerde ah'ı alan sırati geçebilecekmi? :)
1BeğenmedimŞikayet
Melisss ()Wnxm dikkatimi çekiyor Alcx ile aynı arzı var fiyatı daha düşük alpe soralım öyle al :)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Napiyim abi zengin olmak için zengin adamların peşinden gidiyorum:))
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Tamam sagol
0BeğenmedimŞikayet
Serpilss ()Hocam spottada marjindede ape almıştım kaçtan çıkayım