Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İcimoku üstüne atacak insalah
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Bunu bekle dün baktık buna bekle
Deryagol için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Onu kim yapmadaki oda tecrübe işte
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Tşk bilgi için benimde ümidim. tam ve bizi bambaşka yere götürebilir insallah
0BeğenmedimŞikayet
Alp_58 ()Hep beraber, teşekkür ederim..
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bence de yüksek.. çook acemilikler yaptım öyle, çoğunun da verdiği en büyük zarar fazla süründürmek, sıkmak, fazla bekletmek oldu. öyle bir felaket falan gelmedi başıma :) iyi takip edin, çoğu zaman bir şeyler değişiyor veya bir çare bulunuyor.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()takipteyim ama farkına varmamışım veya unutmuşum. bir bakayım... eyvallah :)
deLiogLan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Çok sert geldi buraya bu yuzden az çıkış verdim biraz önce murat 102 ilk hedef vermiş haberin olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Amin. seninkilerde.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Her şeyin bir tecrübesi olur zamanla daha temkinli olursun.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()bende de var @deLiogLan_ 74,90'dan bugün satmadım, yarın bakarım duruma göre. dirence yanaşıyor bence; 96,20 direnç... en azından onu bir yoklar gibi geldi.. kantitatif şeysine baktım net satışları ve kârı artmış, net borcu azalmış, oran analizleri pozitif, negatif olan tek tarafı endekse göre performansı gibi görünüyor :)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Ortalama yuksek bide 16.099. Acemiligim iste.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bera bende yok bereketli olsun Derya.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Bera dan 998 lot olmus.
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Teşekkürler emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Tamam. unutma beni ciktiginda..
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Ben sana soylerim sakın cikayim deme.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Ne yapayim abi zararina satmayayim diye bekleye bekleye bir hal oldum.. biktirdi ùçùde.
Halilibo06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Insalallah onlarida gonderirim.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Bereketli olsun ves be için acele etme demiştim bak bugün % 3 yaptı.
0BeğenmedimŞikayet
Deryagol ()Halil bera dan nefret ettim. yaninda meze olarak vesbe ve petkm. thy alttan aldiklarimdan 78 gonderdim. ben 80 kusur saniyordum.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()12 aylık zirvesine (46,38) yakın bu @Denge27 zirve yapmış, böyle kağıtlar hk fikrim olamıyor benim çünkü teknik analizde çok zayıfım daha :'( 40,16 üstünde kaldığı sürece yukarı gideri olacağını sanırım; 29,60'dan bi yükselen çektim, onu orada alta kırıyor. altta 38,40...35,86...33,80...30,92 ve 27,76 var bence; 4 aydır sonuncunun altına düşmemiş.
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Gubref 'e ne dersin ben bugün de biraz kâr realize ettim.
0BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Aynen inan ne zamandır tutuyorum ve devam edeceğim bereketli olsun inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Brsan soracaktım sana :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()inşallah Halil ya, ama jants rahat beklediğim kağıtlardan yani, korkutmuyor beni. çoğu kağıdım sağlam, rahatlığım genişliğim ondan biraz da :)
0BeğenmedimŞikayet
Denge27 ()Tmpol 19,22 aklımda brsan soracaktım :)
1BeğenmedimŞikayet
deLiogLan_ ()Emeğine sağlık evet kırılım bir iki güne gelir gibi tsk ederiz.
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()sefan olsun :)
Denge27 için cevaplandı (yorumu göster)