Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 10:38:22
EUR 36.2142 10:38:22
USD 34.5744 10:38:22
ALTIN ONS $2666.8550 10:38:22

Konu: Altın Ons Upuzun Vade2

Altın ons uzun vade çalışmam

Geçen yıl çizdiğim gerçekleşen Betece uzun vade çalışmam

Dün ve bugün attığım Altın ons 10 yıl içindeki beklentimin dayandığı teknik analiz dostlarım. Geçen yıl Betece de aynı teknik çalışmayı haftalık grafik üzerinde yapmıştım 1 yıl içinde 69 bin lerden 17-18 leri gördük. Alttaki grafiklerde inceleyebilirsiniz.

Şimdi de altın ons için aylık grafik üzerinde hazırladığım çalışma. Tabi betece hızlı altın yavaş bir varlık o yüzden 10 yıl içinde olarak düşünüyorum 750-680 usd altın ons beklentimi. Sadece bir teknik kurgudur. Yatırım tavsiyesi içermez. Yukarıda max 2110-2600 seviyesi çıkabileceği yerlerdir ancak şimdiden başlamış olabilr de. 1800 kilit seviye yukarı kıramadığı sürece arada çok dalgalar olacak uzun vadeli fibo lar, hareketli ortalamalar, yatay ve trend destekleri bir çok uzun vade kısa vade destekler olacaktır. Bu çalışmayı geçen yıl bu sitede paylaştım aslında bir daha paylaşmak istedim. Geçen yıl ki paylaştığım grafik:
https://yorum.altin.in/konu/27338244- altin- ons- upuzun- vade- olumsuz- bir- teorik - analiz/2

En önemli rakamlar 1800-1688- 1682-1678-1645-1561-1512-1280-1046. Bunlar hareketli ortalamalardan ve fibo lardan ve yatay ile trendlerden geçen önemli Major destek direnç seviyelerdir. Zaman ilerledikçe hareketli ortalama seviyeleri biraz biraz değişecektir.

Asla yatırım tavsiyesi değildir, dolar ın yükselişine bağlı olarak iç piyasada Gram altın yükselebilir de ki hemen yıldan beri öyle oldu.

Lakin en iyi yatırımın toprak olduğunu düşünüyorum ben ileriye dönük ve toprak almak gerektiğine inanıyorum kendi adıma ytd. Hayırlı günler bereketli kazançlar cümleten.

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Eyvallah dostum. Yalnız kesinlik yok işte bir analiz, birer senaryo. Bir formasyon var diye illaki çalışır demek de doğru olmaz. Destekleyen ya da anti ihtimaller olabilen bir çok veri ve analiz formasyon temel teknik teknik dışı unsurlar o kadar uzun vadede daha ne ihtilaller vb çıkabilir çıkmazsa zaten sorun. En nihayetinde Spenk son sözü söyler. YTD Gecen iyi olsun

Manga için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Manga ()

dosdum emegine sağlık sağol var ol

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu da altın ons epey uzun vadeli hazırladığım @Manga biraz fazla uçarı biliyorum ama teknik ve teorik biraz da gördüm çizdim. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Bozwolf_95 ()

Bende iyiyim teşekkür ederim

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

O hepimize yeter haklısın ağzına sağlık

BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Teşekkürler dostum sen nasılsın

Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Aynen kardeşim, faiz artıyor ons düşüyor faiz artıyor ons yükseliyor nasıl kafamız güzel moduna.
Zaten ben de geleceğin sorununun, toprak ve Su svsları olduğuna inanıyorum. Beklentiler alınır, hikayeler yazılır ama gerçekler satılır. ytd

1BeğenmedimŞikayet

Bozwolf_95 ()

Hocam nasılsınız

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

ABD'nin işine gelmeyen dolar ın kayması olur bence. Onsu yine bir şekilde toplarlar mal toplamayı ucuzdan yaparlar daha çok işlerine gelir. Tabi hepsi varsayım sadece. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bu faiz artırımlarına Altın ons dayanıyor mu acaba yoksa öyle mi göstermeye çalışıyorlar. Resesyon söylemleriyle alışılmış sözlerle dünyayı mı uyutuyorlar yoksa. Altında mal dağıtımı sonrası yükseliş mi var acaba yani malı kitleyip tuzağa mı çekmek istiyorlar. Tabi hepsini zaman gösterecek. 1800 ler yukarı kırılırsa eyvallah ama 1680 alta kırılırsa üzgünüm geçmiş olsun. Tabi uzun vadede konuşuyorum çünkü analizim uzun vade. ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Sağ olasın ben de dedim dalga geçiyor herhalde ama olsun :)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Biriyle konuşmam gerekmiyor kardeş grafik analizimi inceliyor düşündüğüm olasılıkları belirtiyorum belki faydası olur diye. Sıcakta tuzlu ayran tercih etmem tansiyon var zaten

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bana göre 2075 gayet yeterli bir rakam 2110 olacağına hafif kısa keserim daha iyi PY olsam. Zaten oraya gideceğini bilenler varsa niye taşıyım oraya. Bu Altın ons 1680 leri kırarsa alta ölüm vuruşu yapmış olacak. ytd

1BeğenmedimŞikayet

forexprajna ()

Ekrana fazla bakma abi gözlerin yorulur..
Düşüş trendinde sabrettin de, Yükseliş trendinde mi sabredemiyorsun :)
analizi izlemedin mi normal bu hareketler.. ytd

0BeğenmedimŞikayet

forexprajna ()

Bu ay düşse de çıksa da al- sata bulaşmayı doğru bulmuyorum özellikle gümüşte..
Silkelenmeyin derim.. Henüz teyit alınmış değil onslarda fakat
Sadece Temmuz Aylık Mum a bakarak bile nihai sonucun ne olacağı gösteriyor bence, Görüşüm aynı gümüş satmanın bir esprisi kalmadığını düşünüyorum.. ytd..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Çünkü ortalamalar kırılınca 1920 den 1046 lara salmış 900 dolar kadar 4 yılda

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Geçebilir, çünkü C 2100 - 2380- 2600 lere kadar max uzayabilir var onu da belirttim. Lakin şu an da çalışmış olabilr. Bence mühim olan 1800 leri mi üste, yoksa 1680 lerimi alta kıracağı. Geçse bile yine de sonuç değişmez formun gereği D noktası 750-650 aralığı çıkar sadece süre uzar. Bu fm dışında Elliot olarak da sayım yapabilirsiniz 1970 li yıllardan. 1800 Altın da kapanışlar yaptığı sürece üzerinde kalmadığı sürece sıkıntı artar. Hatta 1836 da özel bir seviye. 2011 zirvesi yani A tepesi olarak belirlediğim kısımdaki kırılan haftalık ve aylık hareketli ortalamaları da bir incelemenizi öneririm. ytd

forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Geçilebilir buna karşı çıkmam çünkü bu formda C 2100-2380-2600 seviyesine kadar max uzama ihtimali var onu da belirttim esasen paylaşımımda. Lakin bu haliyle de çalışmış olabilr. Bana göre mühim olan 1800 leri mi üste kıracağı yoksa 1680 lerimi alta kıracağı. Yine de sonuç değişmez formun gereği D noktası 750-650 aralığı çıkar sadece zaman uzar, bu uzun vade formasyon ve Elliott olarak da uzun vade sayımı yapabilirsiniz 1970 li yıllardan.
1800 Altın da kapanışlar yaptığı sürece üzerinde kalamadığı sürece sıkıntı artar. Hatta 1836 da özel bir seviye. 2011 zirvesindeki yani A tepesi olarak belirttiğim kısımdaki kırılan haftalık ve aylık hareketli ortalamaları da bir incelemenizi öneririm ne gibi benzerlikler olduğunu görebilirsiniz. ytd

1BeğenmedimŞikayet

forexprajna ()

C tepesinden bugüne kadar 3-3-5 Flat düzeltme yaptığı görülüyor.. Yani grafikteki gibi bir düşüş olabilmesi için öncelikle C tepesinin geçilmesi gerekiyor ytd..

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Diğer taraftan illaki uyumsuzluk olmasına gerek de yok bu formasyon için ya da genel olarak. Uyumsuzluklar ekstra durumlar sonuçta, C 2'li tepesinde var olsa da @forexprajna

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Evet onu o şekilde belirtmek daha doğru olur. Ancak yine de bir uyumsuzluk olduğuna inanıyorum ben uzun vade için her ne kadar tepeleri çok uyumasa da. Yine de son kısımdaki C noktasında yani C 2'li tepesinde da bir Negatif uyumsuzluk mevcut zaten onu da şöyle gösterelim daha doğru olsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum