Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Eyvallah dostum. Yalnız kesinlik yok işte bir analiz, birer senaryo. Bir formasyon var diye illaki çalışır demek de doğru olmaz. Destekleyen ya da anti ihtimaller olabilen bir çok veri ve analiz formasyon temel teknik teknik dışı unsurlar o kadar uzun vadede daha ne ihtilaller vb çıkabilir çıkmazsa zaten sorun. En nihayetinde Spenk son sözü söyler. YTD Gecen iyi olsun
Manga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()dosdum emegine sağlık sağol var ol
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu da altın ons epey uzun vadeli hazırladığım @Manga biraz fazla uçarı biliyorum ama teknik ve teorik biraz da gördüm çizdim. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Bende iyiyim teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O hepimize yeter haklısın ağzına sağlık
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler dostum sen nasılsın
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aynen kardeşim, faiz artıyor ons düşüyor faiz artıyor ons yükseliyor nasıl kafamız güzel moduna.
Zaten ben de geleceğin sorununun, toprak ve Su svsları olduğuna inanıyorum. Beklentiler alınır, hikayeler yazılır ama gerçekler satılır. ytd
1BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Hocam nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()ABD'nin işine gelmeyen dolar ın kayması olur bence. Onsu yine bir şekilde toplarlar mal toplamayı ucuzdan yaparlar daha çok işlerine gelir. Tabi hepsi varsayım sadece. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu faiz artırımlarına Altın ons dayanıyor mu acaba yoksa öyle mi göstermeye çalışıyorlar. Resesyon söylemleriyle alışılmış sözlerle dünyayı mı uyutuyorlar yoksa. Altında mal dağıtımı sonrası yükseliş mi var acaba yani malı kitleyip tuzağa mı çekmek istiyorlar. Tabi hepsini zaman gösterecek. 1800 ler yukarı kırılırsa eyvallah ama 1680 alta kırılırsa üzgünüm geçmiş olsun. Tabi uzun vadede konuşuyorum çünkü analizim uzun vade. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Sağ olasın ben de dedim dalga geçiyor herhalde ama olsun :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Biriyle konuşmam gerekmiyor kardeş grafik analizimi inceliyor düşündüğüm olasılıkları belirtiyorum belki faydası olur diye. Sıcakta tuzlu ayran tercih etmem tansiyon var zaten
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bana göre 2075 gayet yeterli bir rakam 2110 olacağına hafif kısa keserim daha iyi PY olsam. Zaten oraya gideceğini bilenler varsa niye taşıyım oraya. Bu Altın ons 1680 leri kırarsa alta ölüm vuruşu yapmış olacak. ytd
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Ekrana fazla bakma abi gözlerin yorulur..
Düşüş trendinde sabrettin de, Yükseliş trendinde mi sabredemiyorsun :)
analizi izlemedin mi normal bu hareketler.. ytd
0BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()Bu ay düşse de çıksa da al- sata bulaşmayı doğru bulmuyorum özellikle gümüşte..
Silkelenmeyin derim.. Henüz teyit alınmış değil onslarda fakat
Sadece Temmuz Aylık Mum a bakarak bile nihai sonucun ne olacağı gösteriyor bence, Görüşüm aynı gümüş satmanın bir esprisi kalmadığını düşünüyorum.. ytd..
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çünkü ortalamalar kırılınca 1920 den 1046 lara salmış 900 dolar kadar 4 yılda
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geçebilir, çünkü C 2100 - 2380- 2600 lere kadar max uzayabilir var onu da belirttim. Lakin şu an da çalışmış olabilr. Bence mühim olan 1800 leri mi üste, yoksa 1680 lerimi alta kıracağı. Geçse bile yine de sonuç değişmez formun gereği D noktası 750-650 aralığı çıkar sadece süre uzar. Bu fm dışında Elliot olarak da sayım yapabilirsiniz 1970 li yıllardan. 1800 Altın da kapanışlar yaptığı sürece üzerinde kalmadığı sürece sıkıntı artar. Hatta 1836 da özel bir seviye. 2011 zirvesi yani A tepesi olarak belirlediğim kısımdaki kırılan haftalık ve aylık hareketli ortalamaları da bir incelemenizi öneririm. ytd
forexprajna için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Geçilebilir buna karşı çıkmam çünkü bu formda C 2100-2380-2600 seviyesine kadar max uzama ihtimali var onu da belirttim esasen paylaşımımda. Lakin bu haliyle de çalışmış olabilr. Bana göre mühim olan 1800 leri mi üste kıracağı yoksa 1680 lerimi alta kıracağı. Yine de sonuç değişmez formun gereği D noktası 750-650 aralığı çıkar sadece zaman uzar, bu uzun vade formasyon ve Elliott olarak da uzun vade sayımı yapabilirsiniz 1970 li yıllardan.
1800 Altın da kapanışlar yaptığı sürece üzerinde kalamadığı sürece sıkıntı artar. Hatta 1836 da özel bir seviye. 2011 zirvesindeki yani A tepesi olarak belirttiğim kısımdaki kırılan haftalık ve aylık hareketli ortalamaları da bir incelemenizi öneririm ne gibi benzerlikler olduğunu görebilirsiniz. ytd
1BeğenmedimŞikayet
forexprajna ()C tepesinden bugüne kadar 3-3-5 Flat düzeltme yaptığı görülüyor.. Yani grafikteki gibi bir düşüş olabilmesi için öncelikle C tepesinin geçilmesi gerekiyor ytd..
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Diğer taraftan illaki uyumsuzluk olmasına gerek de yok bu formasyon için ya da genel olarak. Uyumsuzluklar ekstra durumlar sonuçta, C 2'li tepesinde var olsa da @forexprajna
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet onu o şekilde belirtmek daha doğru olur. Ancak yine de bir uyumsuzluk olduğuna inanıyorum ben uzun vade için her ne kadar tepeleri çok uyumasa da. Yine de son kısımdaki C noktasında yani C 2'li tepesinde da bir Negatif uyumsuzluk mevcut zaten onu da şöyle gösterelim daha doğru olsun