Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()0.06130 sorunlu yer 0.06399 0.070
Önder8080 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Önder8080 ()Hocam 0.58 den gala vardı elimde. Satış kaçta olmalı sizde ilk sağlam direnç
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yorum günceldir...
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bi cacık olmaz emin olabilirsin:)
yakut280 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edese ()Bende tl ile alıp satanları anlamıyorum..
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()TL anlamıyorum
Ipek15 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yakut280 ()İddia ederim 5/6ay sonra ablaniza hocam diyeceksiniz. bu ilgi, bu merak illaki tatminkar ve verimkar bir birikim sağlayacaktır. umarim aldıklarını dağıtır geri. ben engellemiştim geçen hafta, yoksunluk hissettim açtım engeli bugün. rahatladim. dogunun mücadelesi, vedatin pes etmesi. heyacanli. takipteyim...
Takiptekal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Soru sormasina izin verme
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Onu anladım da benim onu takip edecek ortamım yok 6 da uyanıp 7 de işe gideceğim uykuda işte düşerse kardeşim de haber vermezse market değeri hedefte diye nasıl kaçayım
2BeğenmedimŞikayet
Takiptekal_ ()Lost gitti sana sardı:)bence hemen engelle:)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()selda hanım o bize ne kadar kriptoya para girişi olduğunu gösterir, yükseliş için sürekli para girişi olmalı
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()Onun alarmı da yoktur gelince çal desem uyku iş nasıl olcako
3BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()google amcaya yaz çıkar
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Selda09 ()O ne demek nasıl anlayacağım ben bilmem ki uykum da geldi çok:( uyuyayım mi
0BeğenmedimŞikayet
Ipek15 ()@LostPassenger storj tl olarak bende var kaça kadar çıkma ihtimali var