Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (243)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkür ederim hocam iyi ki sormustum yeşil etiketleri dikkate almadan panik işlem yapardım:)
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben ona bakmıyorum! ama madem sordun söyliyim, tabiki satış yönlü direnç tepki alabilir! ama dediğim gibi yeşil etiketlerin tarafında pozitif yönlü devam eder! ytd
Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()19.50 geçer mi bugün hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Çünkü rakamlar günlük ve haftalık grafiğe göre tespit edilmişti:)yani uzun soluklu! ytd
Hayırlı sabahlar
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Hayırlı sabahlar hocam emeğinize sağlık uzun soluklu grafik hala özelliğini kaybetmedi :)
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hayırlı sabahlar alt yorumdaki grafikdeki direnç ve destekler hâlâ geçerlidir! ytd
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam bilgimizi tazeledik :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben zaten biliyorum:))
Bil diye söyledim:))
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı sabahlar hocam ben bilmem yeşil ve bordonun rastgele olduğunu yeşiller bitmek üzere :)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederiz hocam ALLAH razı olsun
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Hayırlı akşamlar hocam izleyip görelim o zaman zamanında mı aldım yoksa terste mi kalacam:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Belki de zamanında almışsındır:))
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Gulkcr ytd hayırlı akşamlar
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Var olmalı:)
Kısada 19.07 günlük kapanış lazım:)ytd
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Hocam kısa da yukarı bir tepki beklentiniz yok mu. Erken aldım galiba çıkardım biraz :)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()O etiketlerin rengi rastgele yeşil ve bordo değil:))
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Sonumuz iyi olsun diyelim o vakit:)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Hep söylerim dibin de tepeninde sonu yok:)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()18.78 hocam ancak diğer grafikte 18.14'e gözüm takıldı:) Takılı kalsın mi kalmasın mi :)))
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()19.5 kırılınca diğer etiket neymiş:))
@Ravza_
Not:yeşil etiketler üzerinde kaldığı sürece yön pozitif... ytd
1BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Ben de saygın ve seviyeli duruşunuz, fedakar katkılarınız için teşekkür ediyorum.
Size de bereketli kazançlar dilerim.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bugün için 20.617 üstü kalsa işimizi görür gibi. ytd
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aylıkta 23.7 üstü kapanış almadıkça, Altın daki bütün rakamlar test olarak kalır diye düşünüyorum zaten... (Bu da pyye alan açıyor)20.88 üstü 21.4x-22.54-23.5 e kadar sıralı beklentim var! Şuan için 20.33 üstü kaldıkça görünüm olumlu diye düşünüyorum! ytd
Katkı ve düşünceleriniz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar bereketli kazançlar dilerim
iknownothing için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ya öyle:))
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Zaman olarak tahmin etmek gerçekten zor:) hayırlı akşamlar
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()20.88 2020Mart rallisinin önemli bir geçiş noktası olması sebebiyle aşılması her iki yönde de güç. Destek olarak da, direnç olarak da belirleyici bir rol üstleniyor. Altı başka, üstü başka senaryoları barındırıyor. Aşılmayacağını düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
1BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Hocam bu saatten sonra 20,88 i bugün aşabilir mi?
İmkansız gibi..
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hacim gerekiyor bunun için değil mi hocam?
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bakalım bugün aşabilecek mi?