Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0494 18:09:26
EUR 36.3261 18:09:26
USD 34.5938 18:09:26
ALTIN ONS $2634.5100 18:09:26

Konu: Gümüş ons kısada destek dirençler. ytd 27.07.2022

Herkese hayırlı günler bereketli kazançlar dilerim ...

Yorumlar (243)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 7 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

2BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Guzel kardesim ben uzatmak istemem lakin ons yatayda olunca hiç yorum yok lakin piyasa yapıcıları ons u harekete gecirdimi hemen grafik, desdek direnç yagdifigorsunuz. Daha sonrada binbir bahane. Dun kimse yoktu sitede bugun onsu hareketli goren daliyor. Ben kendi halim de birisiyim. Kendi agzinla salliyorum demissin. Ayrica burasi salkama yeri degil vesselam.

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Ayrıca sayfama gir . profil yazımda ne yazıyor onu oku . sonra gel yine konusalım .

Ayrıca piyasayı biz yapmıyoruz. Haberleride biz cıkarmıyoruz .

Piyasa bir Satranç tahtası ise kücük yatırımcılar sadece bir piyon... bu sözümüde unutma

Made in myz

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Ben hep sallıyorum zaten . senaryo yazıyorum . grafiklere bakarak çeşitli yontemler ile bulduğum beklentimi yazıyorum. Düşüncelerimi hesaplamalarımı yazıyorum .

Kimseye de bu kesin olur demiyorum ... yatırım tavsiyesi de değildir diyoruz . sizde okuyorsunuz . kafana yatıyorsa uygularsınız .

Bu kısımda alınacak ne var ? yada moral bozacak kısım nedir?

Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ali_Cesur ()

Kendi agzinla söylemişsin zaten salladığını. Yazdıklarını güvendik sabah sabah morel bozucu... ve şimdi birde alınacaksınız.

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Ravza_ üst yorumlar ytd

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Henüz bir kademe aldım diğer kademeleri altan almak istiyorum gibi gibi :) Beni almadan giderseniz arabanın tekerleği patlar gibi gibi, .. :)

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Şuan FED'in 50 baz artırım yapma ihtimali arttı gibi gibi... ecb 75 baz yapacak gibi gibi... Yukarıya tepkinin devamı için dediğim tam olarak buydu! hâlâ ihtimalden bahsediyoruz! unutmayalım! ytd

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

@Bjk3458 gördünüz mu ? Myz bunu neden begenmiş :)) üst yoruma bakarsınız :) ytd

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Hayırlı cumalar hocam bereketli kazançlar.

1BeğenmedimŞikayet

AsyAda ()

Hayırlı cumalar çok faydalı ve net bir yorum olmuş teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

hayırlı cumalar

Gulkcr için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

hayırlı cumalar

Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hocam elinize emeğinize sağlık @Ravza_ bunu çok beğendi:)

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Hayırlı sabahlar. Emeğinize sağlık hocam ne kadar açıklayıcı ve net bir yorum olmuş. Parça parça alımlara devam o zaman.

1BeğenmedimŞikayet

Bjk3458 ()

Maşallah:)

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Eyvallah kardeşim. tskler güzel düşüncen için .
Masallah diyelim.

Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bjk3458 ()

Abartma yok beni iyi tanırsın myz üstadım sizin gibilerin hakkını vermezsek meydanı boş bulup atıp tutanlara bırakmış oluruz

1BeğenmedimŞikayet

Tekin_old ()

Hocam dolar dayım Yarinki Tdi verisi beklemek hatta pazartesi yi beklemek isabetli olur dediğinize göre tşk ederim hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Eyvallah kardeşim . TSK ederim . neyse fazla abartmayalım . denk geliyor sadece :)

Bjk3458 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Bjk3458 ()

Made in myz bunu beğendiyse işimiz yaş kesin gelir o rakamlar ben verdiği rakamların gelmediğine hiç şahit olmadım

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Eyvallah kardeşim, hayırlı geceler

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Made in myz bu yorumu begendi eline saglık . ytd

8BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

10.33 destek alınabilir! fakat destek kırılırsa gideceği yer 9.66 onu göz önüne alarak zaman ve sermaye durumunuza göre değerlendirebilirsiniz! gr olarak 10.91 üstüne atamadığı sürece aşağı yönlü devam etmesi muhtemel... ons 18.15 üstüne tutunursa yukarıya tepkisi devam edebilir! devam ederse 18.78-19.17-19.4 önemli dirençler ytd
Gramdam bağımsız olarak söylüyorum onsun hedefi 15.36-15.67 civarı... ama tahminimce hemen gelmeyecektir hatta süreç marta kadar bile uzayabilir!
Mesela fed ecb Altın da faiz artırımı yaparsa, buda muhtemelen işsizlik verilerine bağlı olacaktır! (sadece tahmin)örneğin fed 50, . Ecb 75 yaparsa... gibi gibi...
Hayırlı geceler

Tekin_old için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Tekin_old ()

Hocam gümüş/tl 10.30 gördü daha düşeceği yer var mı alım için uygunmudur buralar tşk

0BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

Çokça sabır bulunduruyoruz hocam :)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

her rakam gelir yeter ki sabır olsun! o zamanki rakamlara göre olumluydu biraz! şuan bordo bölgede kaldığı sürece olumsuz devam eder ytd

1BeğenmedimŞikayet

Ravza_ ()

@Periyot hocam gözüm boşuna takılmıyormuş meğer:)))

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@Yılmaz34 yeşil rakamlar tarafı bana göre hâlâ al tarafıdır! ytd hayırlı geceler

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@Keremini yeşil etiketler üzerinde pozitif devam eder bana göre! ytd

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum