Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0433 16:58:48
EUR 36.0781 16:58:48
USD 34.5575 16:58:48
ALTIN ONS $2694.0050 16:58:48

Grafiği gönderen: Yılmaz34

⭐⭐Yılmaz34 ()
Gümüş

bıraz da moral verelim .grafıgı tel ekran resminden çala kalem yayınlayabıldıö kusıra bakmayın.pandamıden önce 17-18 dolar olan 11 dolara düşen Gumus pandemıden sonra 30 dolara çıktı 21 -26 dolarlardan sonra 21.30 onemlı dırencını kırdıktan sonra su anda 18.60 larda .olası yukselıslerde 19.30-20.40- ve ozellıkle daha yukarı sevıyeler ıcın 21.40 ana dırencı çok önemli….ytd

Yorumlar (13)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İnsanlar daha çok yükselince alıyor. Bak 44 dolar ı kırsın sayfa da arkadaşlar buradan gümüşe girilir mi diyenleri seyret.
Ne zaman bunu göreceğiz bilmiyorum ama bekliyorum.

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

Tabi yukarıdan giren de parite yapıyor. 13 e aldıysa belki ortalamasını 9 TL ye çekti düşürebildiği kadar düşürsün. Ama ben nereye düşerse düşsün kamyonu doldurmam parçalı devam elimde kalan da kazanmasın arkadan seyretmek daha güzel olur. Ytd..

Dzn_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Dzn_ ()

Valla gitsede hocam millet kamyon dolusu alsa

REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

REŞAT12 ()

İnsanlar uyandı artık bakalım bedava dağıtıma devam etmeye cesaret edebilecekler mi ?
Aşağı da gitse yukarı da gitse fark etmiyor.

Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Omermesut ()

parite yetti kardeşim ben hayali yaptım:) baya kazaniyordu

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

B_O_Z_H_İ_M_A_S_ ()

bugünkü hareketi bitti gibi usta.
ben çıkışımı yaptım.
geçen iki fede onsla yakalanmıştım.
yarın akşamdan sonra yön belli olur herhalde.
tamamen YTD...

0BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Evet ama alan dar olduğundan kısa al satlrla makaslar ızın verebıldıyse kazandı ama daha çok bankalara kazandırmıştır:)

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Rıca ederım kardesım senın de güzel çalışmaların var. Faydalanıyoruz sağolasın varolasın:)

M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

M_yıldız ()

Elinize sağlık @Yılmaz34

0BeğenmedimŞikayet

Yalnızİnsan ()

2 kere 19 üstü,
2-3 kere 18,90 lar kaçtı.

0BeğenmedimŞikayet

Omermesut ()

Cesaretli olan bu iki hfatda müthiş gram artırdı

Yılmaz34 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yılmaz34 ()

Aynen gümüşün agresıf ıniş çıkışları sağlam ırade ve sabır gerektırıyor. o yüzden şuranın asagısı yok yukarısı yok demek yanıltıcı olabılır. gümüşte yok yoktur:)

SAKİN_UYSAL için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SAKİN_UYSAL ()

Gümüşe ilk kez yatırım yapacak birisi olupta son iki mesajı okusam, gümüş yatırımı kumar oynamak gibi bir şeymiş derdim sanırım:)
Yılmaz hocam önce döv sonra sev:) Bu nasıl bir emtia?

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum