Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Ozzeus ()Yalnız şu felaket senaryosu hangisi onu bulamadım dostum
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ozzeus ()Teşekkür ederim dostum, emeğine sağlık
1BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Eyw Doğukan kardeşim.
6BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Yüksek kaldıraçtan kesinlikle kacınınız.
Mümkünse hiç açmayınız.
Grafik sayımlarımın bir sonucuydu ve sonucuna ulaştı. Fiyatlamaya yeni başlıyoruz eğlence yeni başlıyor. Gözünüz kulağınız haberlerde olsun @Ozzeus fela. ket senaryomun grafi. ği profilimde mevcut. Olabilecek en dip rakamlar yeni bir dip gelirse şayet oralar olmalı.
kaya_lee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Allah razı olsun kardeşim dün senle konuştuktan sonra dediğin rakama yakın yerden short açtım gece uyumadan önce % 10 la kapattım pozisyonu kismetimizi aldık çıktık. Attığın grafikten 21400 ile 20800 arası gider gelir diye anlıyorum acemi yorumumla. Bugün ve yarın için ne onerirsin?
0BeğenmedimŞikayet
Ozzeus ()Yarın akşama kadar düşüş devam eder mi Doğukan sen bilirsin. Yoksa fiyatlama bitti mi?
10BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kaç yazıyordu tabela da:)
Üste tepki nereye kadardı :)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Yok artık :)
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Doktor boş adamlarla uğraşma boşver. Lıke hakkım bitmiş düzeltemedim bir arkadaş düzeltir..
Panalgine için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Ben de iki gün once senin yorumunu görünce btc short girdim düşük kaldiracla. Dilim yandığı için ufak da olsa kar alınca çıktım. Eğer biraz yükselirse tekrar short açayım o halde
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Evet dostum. Faizi maalesef 100 ve üzeri bekliyorum. Öyle bir durumda maalesef buralar bile dutluk kalır... aceleye gerek yok. Başından beri short pozisyondayım sadece bir kere apede ısık gördüm ve btc shortum varken apeye long actım ki onuda buraya yazarak yaptım yine. Kısacası kararı görmemiz gerekiyor, ondan sonrası için yol haritamızı çizeceğiz.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ben günlerdir sabır içerisindeyim. Bugüne kadarmış demekki...
Şahmeran_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahmeran_2525 ()shortçuları lig ettikleri gece banada taktı , yatmamışım sabaha kadar pc de esir kalmışım, baktım olmuyor, konfor odasına aldım.
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Son bir soru sorup seni daha fazla rahatsız etmeden sessiz takibine devam edeyim :) işlem açmak için Fed kararını mi bekliyorsun şu an. Öyleyse biraz uzak durayım buradan ki gereksizce hareket etmeyeyim
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Iste ben buna like veririm :))
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Allah razı olsun...
4BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Engellendin...
Mawerick77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Rabbim kazayı gunahlarina kefaret eylesin.
0BeğenmedimŞikayet
emel_1 ()Like, like, like
0BeğenmedimŞikayet
Atimer ()Teşekkürler takipteyiz
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Amin cümlemizden. Umarım cokca kazanır bereketiyle harcarsınız.
Beni o ka. zadan sağsalim çıkaran sadece bu dualarınızdı işte...
1BeğenmedimŞikayet
kaya_lee ()Allah senden razı olsun @LostPassenger . Aylardır dışardan sessizce takip ediyorum. Yaklaşık 10 ayda saçma sapan şeylerden 4k ya yakın para kaybettim. Ama senin hakkını vermek için ve bir Allah razı olsun demek için yazıyorum. Bu saatten sonra fırsat buldukça senle birlikte işlem açarım. Artık sermayem de kalmadı ama ufak ufak Allah ne verdiyse birlikte kazanırız inşaallah. Birin bin olsun güzel adam
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Nerden bileceksin ve ne yapacaksın kimin kimle olduğunu; sen dosdoğru yürüyeceksin gelen gelir; gelmeyen kendi yoluna bakar üstad
0BeğenmedimŞikayet
Öz_kan ()Her daimm..
11BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Kimler bizimle görelim usta:)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mert_712 ()Like verdim ava ya bı bakarmisin
0BeğenmedimŞikayet
Preonstar ()Avax için 241tl. alis emri veriyim mi beni çok bekletti
0BeğenmedimŞikayet
Öz_kan ()3 tane var ateş ettik onuda
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()btc dustukce kazanıyorsun daha ne istiyorsun üstad :)) uc bes like nin ne ehemmiyeti var binlerin yanında