Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (74)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Malum fed haftası.
19 u aşabilir miyiz?
175x' olan senin hedefe gelme güven veriyor.
Ancak rasyo?
18,50 Altın a stop koymayı düşünüyorum..
emrah19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Duruyor hocam
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Dostum tebrik ederim…
Gümüşler duruyor mu?
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()İnsan utanır azıcık. Acar bakar bu adama söyleniyorum ama analizleri tutarlı mı diye. Teknik bilgi olmayınca tabi böyle bos lakırdı veya haka- ret kalıyor geriye.
Kimsin_sen_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Yasemin hocam sizin ona hedefinizdede 15xx lu rakamlar varmi
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Yani yoruma katilmazsin, anlarım. Teknik cevap verirsin saygı duyarim. Ama yapılan bir emeğe "sac. ma sap. an" gibi bir yorum yaparsan işte o olmaz. Böyle olunca bütün iştah, sevki kaçıyor insanın.
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()1720 üstünde ilk hedef ne imiş? 1727 geldi mi? Geldi. Sonra kaca kadar cikti 1738. Peki biz 1738'de ne dedik? Düzeltme gelmeli dedik. Geldi mi? Geldi. @Kimsin_sen_ buyur.
2BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Ayip yahu ayıp. 2 gun icinde neredeyse hedefi tam 12'den vuran en az 3 paylasim yaptim. Sonra giden olunca niye gidiyorlar diyor site ahalisi, iste bu yüzden.
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Ana trend de değişen bir durum yok: yön yukarı doğru. Gelecek hafta band aralığı 18.30 ile 17.70 arası. Ancak kısa vadede, osilatörler aşırı alım bölgesine yakın, şişkinlik oluşuyor. Küçük bir düzeltme yapıp yoluna devam eder diye düşünüyorum.
__AVK__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__AVK__ ()euro beklentiniz nedir hocam
Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Eyvallah abi
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Gelirse hedef, iptal degil kardesim. Duzeltme yapmali önce diye düşünüyorum. Sonrasına tekrar bakariz.
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Diğer plan iptal mi abi?
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Beğeni hakkım bitmiş. Gördüm şimdi:)Ellerine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()İlk hedef bingo, zilleri takıp oynayıverin gari :)
0BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Ağa bu nedir?
0BeğenmedimŞikayet
Yanasio ()Diyoruz, nedir peki bu?
0BeğenmedimŞikayet
gümüşmakas42 ()Bu obo mu tobomu
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Ne diyor hocam:))
0BeğenmedimŞikayet
Nayloncuu ()Ben söyliyeyim hedef 1765 oldumu ytd
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Niye öyle dedin ablam? Neden saçma olduğunu düşündün ki
1BeğenmedimŞikayet
emrah19 ()Eyvallah hocam, senin de eline sağlık. Ya nasip diyelim. Görelim mevlam neyler...
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Teşekkür ederim hocam evet bildim :) Şuanki durum öyle bir şey:)
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Sayın @emrah19 ve sayın @Yaseminnisa,
Benim değerlendirmem ile sizin formasyon arasında büyük bir farklılık var: zaman farkı. Göstergeler HAFTALIK grafikte dönüşün yakın olduğunu teyit ediyor. Sizin formasyon ise kısa vadeli yükselişe işaret ediyor. Kısa vadeye baktığımda göstergeler yükselişi onaylamıyor, aksine fiyatlarda aşağı yönlü bir düzeltmeye işaret ediyorlar.
(Uzun msjlar çıkmadığı için, ikiye bölmek zorunda kaldım)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Hocam altin ve gümüş ons icin beklentileriniz nedir
0BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Eline sağlık. Grafik için teşekkürler.
Formasyonların çalışmadığı durumları da fazla gördük. Yükselişi destekleyen göstergeler var mı ona bakmak lazım.
Bugün sabah attığım msjda " Haftalık grafikte, Gümüş ons ve Altın onstaki göstergelerin dipte durduğunu ve dönüş yapma ihtimaline karşı alım satımlarda dikkat edilmesini gerektiğini" belirttim. Yani göstergeler olası bir toboyu destekliyor
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Güler Güler ınsaallah son oyunlarını oynuyorlar.
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Bizim yüzümüz gülür mü be?