Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam profilde yazılı buraya çıkmıyor yazılarım..
Akdede için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akdede ()Çok teşekkürler hem kısa hem uzun ikiside uygun bana
Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()dolar satsam almak zor. nereye kadar düşebilir ama şişmiş diyorsunuz. gunus zaten bizi bitirmiş
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Fed faiz artırsa dolar a yaramazmi parite edecekseniz tabi fedden sonra bakmak iyi olur gibi bu konuda fikir alınmalı diğer hocalara soralim olurmu.. birde 23 hafta sonuna denk geliyor bugün ve pazartesi yükselişler takip edilmeli çünkü dolar bazlı etkili 17,71 iyi direnç bunun üstünde kalırsa 18,22 yol alır yanlız günlük şişmiş RSI tepede, destek 17,50..
Omermesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Ablamın dolar ı var Altın ons alsammi yoksa fedimi beklesem
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Çıktı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Bu altın ons ile ilgili yazım cikmadimi @Omermesut hocam
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Sadece bu yazı cikti
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam bunla ilgili çok yazdım çıkmıyor malesef sabır.. bu mesajda cikarsa
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hocam platin çıkıyor gümüş geri gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()1739 gecerse1782 gidecek, yok günlük yeni çıkıyor şişme yok,1717 destek bunu kirarsa 1709 var...
0BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Hocam Altın ons şişmiş durumdami alım için ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
ANAKSUNAMUN_22 ()Teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam erken sormuş olsaydiniz Gr Altın alın derdim, ama kısa vade için desteklerden alım yapabilirsiniz yanlız günlükleri tepeye doğru gitmiş alım için ben beklerdim Fed sonrasını, kısa vadede ne almayı düşünüyorsanız destekleri yazarım.. iki gün önce dayıma Gr altın al demiştim almadı kimine al derim almaz, sat derim satmaz bu biride erkek kardeşim hep zitlar:):(
Akdede için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Neden gelmesin hocam haftalık 880-888 üstünde kapanış olursa birde Fed 28 tarihine kadar, Fed faiz artirdiktan sonra sanmıyorum haber olmalı, haber akışlı yükselir ve dongu tarihleri var bu tarihlerde tesadufki ulkelerin verileri var bunun etkisi bakın dün bugun Gr Altın platin yükseldi, yani demem o ki haber akışlı bir günde bile gelir .. ytd
ANAKSUNAMUN_22 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANAKSUNAMUN_22 ()Merhaba 956 Ons fede rağmen gelirmi sizce?
0BeğenmedimŞikayet
Akdede ()sayın Masal 58 bende hem platin hem gümüş var. takviye yapayımmı henüz erken mi
0BeğenmedimŞikayet
Partner_41 ()Eyvallah güzel insan Allah razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam bende platin onsu 4 tane bunun biri günlüğü al vermedi diğerleri al verdi, günlüğü al verse önü açılacak,880-888 üstü haftalık kapanış yapsin 956 onsa götürür bura gelsin sonra dirençleri yazarız inş..
Partner_41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Partner_41 ()Ben geri dönüşlerde epey al sat yapıp gr arttırdım hocam. Şuanki durumda cesaret edemiyorum önceki mesajlarınızda dediğiniz gibi 978 e kadar gidecek gibi geliyor. Bu mesajınız bu tespitim ile örtüşüyor mu ne dersiniz
2BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Mantıklı karar hayırlı bereketli bol kazançlar olsun hocam, burda diğer arkadaşlarda alımlarını yaptılarsa bu güzel doğanın yaz ayının tadını çıkarsınlar çünkü bir daha geri dönme şansı da yok saglikda önemli hep burda olmakta insan sağlığını psikolojisini bozuyor, tabiki bu enflasyona karşı paramizuda korumalıyız ama aile ve sağlık ihmal edilmemelidir çünkü hayat kısa, sürekli burda olmakta maneviyatı düşürüyor sürekli Mal para derdinde olunuyor, ins dengeli bir şekilde sürdürebiliriz.. hayırlı cumalar..
Gırdali için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Doğanın içinde olmak gibisi yok. Yayladayım bir haftadır, devamı milli park alanı. Bahçede hidsettiklerinizi anlıyorum.
Elimde dört parça platin vardı. euro dolar parite si eşitlenince yarısıyla euro aldım ve diğer yarısını gümüşe geçtim. Sonrada euro kâr yazınca onları da gümüşe geçtim. Gümüş ile platini kıyaslandığımda: son üç- dört ayda gümüşte değer kaybı %35, platinde %15-20 civarlarında. Gümüşü seçme nedenlerimden biri bu oldu. Diğeri de platinin on yıldır düşüş trendinden çıkamamış olması
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar hocam daha ne olsun emekleriniz ve hakkınız ödenmez hocam ALLAH razı olsun
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Rica ederim ne yaptım ki sadece fikir yazdım, ama elimden gelen bir şey olursa her zaman burda yardımcı olacağım inşallah..
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Hocam takip edip vaktim olsa al sata vaktim yok, siz takip edebiliyorsunuz ne güzel, en son full gümüşe geçtim dediğinizde keşke platin vs alsaydı dedim ama bu da yükselecek bütün oyun gümüşün üzerine kurulmuş sanki artık nasıl bir haber şekli olur bilmiyorum dediğiniz gibi bayağı düştü artık son oksa bu ay fedi atlasa bir son tokmagini yiyip yükselebilir... temiz hava bahce pozitif enerji ve bol bol çalışma var bizde, burayı unutturuyor insanın kafası dağılıyor..
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Kesinlikle hocam çok haklısınız
2BeğenmedimŞikayet
Gırdali ()Küçük çaplı yükselişlerde bir parça satıp, düşüşlerde ise geri alım yaparak bekliyorum bende. Full gümüşe geçerek bir risk aldım ancak öte yandan 26 dolar dan 18 e, üç ay içinde soluksuz düşen bir gümüş var.
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Emrah hoca dönmeyecek mi yokluğu çok belli sayfadan selamlar iletirseniz makbule gecer
1BeğenmedimŞikayet
Omermesut ()Evet hocam platin o fiyattaydi gerçekten
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)