Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0558 13:38:03
EUR 36.4311 13:38:03
USD 34.4826 13:38:03
ALTIN ONS $2624.4500 13:38:03

Konu: BTC Grafik 19.07.2022

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

27 Temmuz'da FED faiz artışı sözkonusu mevcut.. Bu ay kısacası Temmuz ayının son toplantısından itibaren 14 Eylül'e kadar FED toplantısı görünmüyor.. Eylül'e kadar olan bu süreçte ise btc ‘de yeşil mumlar ve hareketlenmeler yukarı yönde kısa vade de görülmeye devam etmesi sözkonusu olabilir.. Ağustos ayı daha da yukarı ivmelerle ve altkoinlerde görülen yukarı yönlü seyrin durumu çok yüksek ve olasılık dahilinde geçebilir ve şimdilik BTC'ye göre altkoinleri de yakından takip etmemiz adım adım sözkonusu olmalıdır..

BTC'nin günlük grafik akışında hala günlük MA20 üzerinde kapatıyor olması günlük grafikte pozitifliğini koruyor olmasının açıkça bir göstergesidir.. Bugün güncel olarak günlük MA20 seviyesi 20.6K$'a yakın bir seviyededir ve bugün BTC üzerinden ve genelde ifade ettiğim gibi ivmesini haftalık MA200'e kadar çıkartmış görünüyor bugün grafikte de gözüken 22958.82$'a kadar yükseliş ivmesi sergilemiş olduğudur.. Haftalık MA200 seviyesi ise 22.7K$ civarına denk geliyor olduğunu ifade etmiştim ve bu seviye üzerinde haftalık kapanışlar yapması beklentinin yukarı yönlü devam etmesi anlamını taşımakta olduğunu yeniden hatırlatmakta fayda var diyelim..

BTC'nin aşağı yönde ve kısa vade de özellikle dünkü test edilen 21394.55$'ın Altın da kapanışlar yapması hâlinde dik4gen kutusu bölgesi olan 20.8K$ seviyelerine kadar riskleri uzatması sözkonusu olacaktır ancak şuanda kısa vadeli yükselen bir trend destek çizgisinin de göze çarpıyor olduğudur ve bu yukarıda dik4gen kutusu bölgesine tekabül etmektedir.. BTC'nin aşağı yönde 20.8K$ bölgesini koruması bile kısa vade de kar kazançlarını pekiştirme babında destek- güç alması şeklinde ve yönün yukarı doğru gitmesi şeklinde ilerlemesi beklenilebilir..

Şuanda kısa vade de ve saatlik grafik akışında 20 SMA civarında hareket ediyor ve 50-100-200 SMA gibi HO'ların üstünde ve % 0.618 FiB seviyesinin üstünde tutunması durumunda ve bugün test edilen 22958.82$'ın ardından adım adım günlük görünümde ki 50 günlük MA'ya (23.088$) yakın bir seviyeyi de teşkil etmekte olduğudur.. Saatlik MACD şimdilik kısa vade de düzeltme eğilimi içerisinde olduğu, RSI ise 50 seviyesinin altına sarkar ve kısa vade de kapanışlar yaparsa, düzeltmenin aşağı yönde derinleşmesi beklenilebilir..

Şimdilik herkese bol kazançlar..

Yorumlar (8)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

btc 50 günlük hareketli ortalamaya dokundu ve BiTSTAMP borsasında 23.153$'a kadar ivmesini yükselttiği gözüküyor ve şimdilik FED haftasına kadar al- sat ile stoplu/kademeli bir şekilde adım adım gidilerek, yola devam etmemiz sözkonusu olacaktır.. Özellikle haftalık MA200 üzerinde haftalık kapanışlar yapması BTC'yi yeniden ve yukarı yönde iştahını kurumsallar eşliğinde ivmesini arttırması sözkonusudur..
Bekleyelim, görelim..

Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sağol abim ufaktan yinede yapıyorum tekrar aldım amaç parayı çoğaltmak yüzde 10luk islem yapıyorum teşekkür ederim

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Rabbim cümlesinden razı olması dileğiyle,

Herkes 27 Temmuz'u kısacası FED toplantısını bekliyor ancak FED toplantısına kadar herkes al- sat yaparak riskten uzaklaşması çok çok normaldir ve kısacası işini bilenler portföy adetlerini de bir nebze çoğaltmak istiyor, alttan alamayanlar ise (18K$-19K$) kısa vade de al- sat yaparak planlı bir şekilde hareket etmelidir.. FED 27 Temmuz toplantısı bitince 14 Eylül'e kadar FED felan yok.. FED'den sonra değerlendirebileceğiniz nerdeyse 2 ay gibi bir zaman dilimi de göze çarpıyor ve plan- strateji dahilinde, bereketli ve bol kazançlı geçireceğiniz güzel bir süreç şimdilik önümüzde mevcut gibi görünüyor bakalım..
Bol kazançlar..

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Sabah 4 kadar ufak tefek alıp sattım nakittir saten saygilar4 defa sattım ufak çapta

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Çok teşekkür ederim abim dikkate alıyorum Allah razı olsun

3BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın tşkler değerli
@Sinembas @gazi45 ,

Teknik açıdan takip edilecek seviyeler grafikte belirttiğim gibidir, temel açıdan ise;

BTC kısa vade de FED'den gelecek 75 baz puanı şimdilik fiyatlamış olabilir ancak 100 baz puanı fiyatlamaya başlamış olması ve düzeltmeler yapması ise muhtemel olasılık dahilindedir ve kırmızıları yakmış durumdadır.. Gelecek haftaya kadar kısacası 27 Temmuz'a kadar çekimser bir şekilde btc 'nin 2017 ATH'si üzerinde kalması bile alım fırsatı vermesi demektir ve bugün test edilen 22958.82$ seviyeler arası gidip gelmesi ve trade imkanı vermesidir diyebilirim..

Bu arada altkoinlere gelecek olursak çoğu günlük grafikte sağlam bir şekilde durmaya ve dirençleri kırmaya çalışıyor ancak altkoinlerin babası olan ETH sağlam durduğu takdirde altkoinlerde toparlanmaya ve kısa vade de yeşillikler devam edebilir BTC'nin yatay bir şekilde kalması bile pozitiflik durumunu ortaya çıkartacaktır.. FED şayet, 75 baz puanlık bir faiz artışı gelirse (hiç sanmıyorum) yukarı yönde dirençleri kırması babında özellikle haftalık MA200'ün üzerinde haftalık kapanışlar yapması şeklinde adım adım ilerlemesi ve kırması beklenilebilir..
Bol kazançlar..

1BeğenmedimŞikayet

gazi45 ()

tesekkurler #codexxx...

1BeğenmedimŞikayet

Sinembas ()

Tesekkurler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum