Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()btc 50 günlük hareketli ortalamaya dokundu ve BiTSTAMP borsasında 23.153$'a kadar ivmesini yükselttiği gözüküyor ve şimdilik FED haftasına kadar al- sat ile stoplu/kademeli bir şekilde adım adım gidilerek, yola devam etmemiz sözkonusu olacaktır.. Özellikle haftalık MA200 üzerinde haftalık kapanışlar yapması BTC'yi yeniden ve yukarı yönde iştahını kurumsallar eşliğinde ivmesini arttırması sözkonusudur..
Bekleyelim, görelim..
Sinembas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sağol abim ufaktan yinede yapıyorum tekrar aldım amaç parayı çoğaltmak yüzde 10luk islem yapıyorum teşekkür ederim
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Rabbim cümlesinden razı olması dileğiyle,
Herkes 27 Temmuz'u kısacası FED toplantısını bekliyor ancak FED toplantısına kadar herkes al- sat yaparak riskten uzaklaşması çok çok normaldir ve kısacası işini bilenler portföy adetlerini de bir nebze çoğaltmak istiyor, alttan alamayanlar ise (18K$-19K$) kısa vade de al- sat yaparak planlı bir şekilde hareket etmelidir.. FED 27 Temmuz toplantısı bitince 14 Eylül'e kadar FED felan yok.. FED'den sonra değerlendirebileceğiniz nerdeyse 2 ay gibi bir zaman dilimi de göze çarpıyor ve plan- strateji dahilinde, bereketli ve bol kazançlı geçireceğiniz güzel bir süreç şimdilik önümüzde mevcut gibi görünüyor bakalım..
Bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Sabah 4 kadar ufak tefek alıp sattım nakittir saten saygilar4 defa sattım ufak çapta
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Çok teşekkür ederim abim dikkate alıyorum Allah razı olsun
3BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın tşkler değerli
@Sinembas @gazi45 ,
Teknik açıdan takip edilecek seviyeler grafikte belirttiğim gibidir, temel açıdan ise;
BTC kısa vade de FED'den gelecek 75 baz puanı şimdilik fiyatlamış olabilir ancak 100 baz puanı fiyatlamaya başlamış olması ve düzeltmeler yapması ise muhtemel olasılık dahilindedir ve kırmızıları yakmış durumdadır.. Gelecek haftaya kadar kısacası 27 Temmuz'a kadar çekimser bir şekilde btc 'nin 2017 ATH'si üzerinde kalması bile alım fırsatı vermesi demektir ve bugün test edilen 22958.82$ seviyeler arası gidip gelmesi ve trade imkanı vermesidir diyebilirim..
Bu arada altkoinlere gelecek olursak çoğu günlük grafikte sağlam bir şekilde durmaya ve dirençleri kırmaya çalışıyor ancak altkoinlerin babası olan ETH sağlam durduğu takdirde altkoinlerde toparlanmaya ve kısa vade de yeşillikler devam edebilir BTC'nin yatay bir şekilde kalması bile pozitiflik durumunu ortaya çıkartacaktır.. FED şayet, 75 baz puanlık bir faiz artışı gelirse (hiç sanmıyorum) yukarı yönde dirençleri kırması babında özellikle haftalık MA200'ün üzerinde haftalık kapanışlar yapması şeklinde adım adım ilerlemesi ve kırması beklenilebilir..
Bol kazançlar..
1BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()tesekkurler #codexxx...
1BeğenmedimŞikayet
Sinembas ()Tesekkurler