Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:48:25
EUR 35.9598 04:48:25
USD 34.5492 04:48:25
ALTIN ONS $2717.4500 04:48:25

Grafiği gönderen: Kerim5461

Yorumlar (33)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Like hakkım bitmiş borcum olsun :) sizede hayırlı geceler...

YakamoZ35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Allah razı olsun efendim. Hayırlı geceler. Saygılarımla

Yaren02 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Ozur erdemliktendir tesekkur ederim kendinize iyi bakin selaminiz yerine ulasti iyi geceler vesselam

O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Allah razı olsun ablam. Aynı dua ve dileklerimle inşallah. Rabbime emanet olun. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

1BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Saygin sana geri donus yapsin esmer can allaha emanet ol

Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Saygı duyuyorum düşüncenize Medine hanım. Burada yatırım yapıyoruz bazen öyle mesajlar ve kişiler çıkıyor ki karşımıza gün içerisinde o kadar yoruluyor ve işten bitkin düşüyoruz birde burada başkalarının keyfi mesajlarını çekemem etkilendiğim si. ya. si konuşan saygılı olmayan desteksiz sallayan ben 20 Aralık ta etkilendiğim için binli rakamlardan satmaktan çekindim ve 6 aydır bekliyorum şimdi benmi ha. ta lı oldum. Burda o kadar kişi varki birbirini tanımıyor görmüyor beni görmezsede sorun değil bence. Benim düşüncemde bu yönde bazen insan evde yorgunluktan kendi ailesi ile ilgilenemiyor burada ilgilenilmeyecek o kada kişi varken kısıtladıklarımda bi zahmet geri dursun. Sizin gibi yanlış yaptıklarımı fark edince düzeltiyorum. Varsa başka olan yanlış isem düzeltirim. Özür dilemekten de çekinmeyen kendini beğenmiş biri değilimdir. Selam içinde teşekkür ederim. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

CaLender ()

Hayirli geceler Saygilarimla:))

1BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Allah razı olsun sağolun. Amacımız insanlara yardımcı olmak. Olabildiğimiz sürece mutlu oluruz. :) ancak şunu sakın unutmayın! Kim olursa olsun her insan hata yapmaya müsaittir. Her daim son kararları kendiniz verin ben bu uyarıyı herzaman yapmaya çalışıyorum. Benim buzamana kadar gördüğüm gerçek usta arkadaşlar bu uyarıyı herzaman yapmaya çalışmışlardır. Bende onlar gibi yapmaya çalışıyorum naçizane. Allah'a emanet olun... tekrar sağolun, varolun... :)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Öyle. tabi haklisin bosver ablam. saygularumla :)) @CaLender hayirli geceler saygılar dilerim. efem

1BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Esmer can kimse kimseyi tanimadan yargiliyamaz ben boyle bilirim sohpeti olmadanda engel atmasi ayri bir konu tabiyki burda herkes ozgurdur istedigi kisiylen konusur eee sunlan bunlan kinusuyin diye kirilipta yine engel atamaz neyse konu kapansin

0BeğenmedimŞikayet

Moonlight___ ()

İnşallah hep beraber kazanırız hayırlısı ile :)

Kerim5461 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kara_bey ()

Aman abla bosver düşün bana yazdığını bilse seni engeller neymiş herkes onun etrafında tozlanacakmış saygı saygı diyorda her yazdığının arkdindan
Acaba onun yaptığı bu saygı ya çok. mu sığıyor kendini sorgulasın bay saygı

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Doğru olanı yapmışsınız ama ben ara ara bu uyarıyı yapmaya çalışıyorum. Bizde çok usta arkadaşları takip ettik bazen onların sayesinde kazandık vs ancak kendi irademiz ile son kararı kendimiz verdik. Bizler hernekadar grafik ve bilgi takibi yaparak paylaşım yapsakta yanılma payımız buradaki her insan gibi mümkün. Oyüzden sizler değerlendirip uygun görürseniz yatırım yaparsınız yoksa yapmazsınız. Ben bu uyarıyı yapmak zorundayım herşeyden önce bunu bir vazife olarak görüyorum. Çünkü işin sonunda yardımcı olalım derken vebal almakta var. Sizlere kesin konuştuğum gün beni engelleyin çünkü kişiligim bozulmuş demektir ki inşallah öyle bir güne gelmem. Bereketli kazançlarınız olsun inşallah.

Moonlight___ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Sana sunu diyeyim burda kimse kimseyi tanimiyor kimsede kimseyi bir baskasina yazmaktan engel atmamali bence yanlis bende cogu insanin yazismalarini sevmem ama engelde atmam keske beni yargilamadan once bana sorsaydın bir baskasina yazdigim mesajlardan dolayi beni yargilamasayfin neyse selamini iletilmis bil saygilar

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Ablam hoş geldiniz nasılsınız. Saygılarımla

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Bazı kişilerle olan yazışmalardan dolayı olmuş olabilir Medine hanım bende sonradan sürekli mesajlaştığınız değerli kişileri görünce yanlış olduğunu düşündüm hemen düzelttim. Allah razı olsun selam getireniniz çok olsun teşekkür ederim. Abime çok selamlar. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Sizede mrh evet sus aldi ustam yanlis bir kelime yazmis iyi cok sukur selam soyle dedi sana ilettim bende seninlen hic konusmam olmamisti seni bilmiyorum ben yanlis anlasilma degilde neden oyle bisey yaptin engelledin bilmiyorum sorma geregi duymadim simdi engeli kaldirip sana yazdim

0BeğenmedimŞikayet

Moonlight___ ()

Bir kez yaptım o hatayı.. Bi hoca vardı burada o alidigini yazdı bende onunla aldım. terste kaldık.. ama o kişiye hiç kızmadım Ah etmedim çünkü adamın her dediği tuttu . tam tutmadı bana denk geldi. Üye de değildim yazamadım da hiç. Ayrıca da kimseye alın satın demiyordu. Yani siz endişe etmeyin yaptıklarımdan sadece ben sorumluyum kimseye Ah etmem. Ve bu yaklaşımını zi takdir ediyorum.

1BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Merhaba Medine hanım ben sizi değerli dostlar aracılığıyla tanıyorum yanlış anlaşılmamı da fark ederek düzelttim :)) özür dilerim. Bilal abim nerede sus mu aldı. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Yaren02 ()

Slm pamir seninlen hic sohpetim olmadi ama selami ustumde kalmasin sucunun sana selami var

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Emek varsa fayda da vardır hocam. Almamız gereken değerli bilgiler alırız harmanlarız illaki faydası oluyor. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Sadece bize güvenip sakın ola yatırım yapmayın. Bizlerde sadece tahmini olarak fikir veriyoruz. Son kararları her daim kendiniz verin ben dahi olsam kimseden etkilenip yatırım yapmayın! Şahsen vebal almaktan çok korkarım.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teşekkür ederim kardeşim ufacıkta olsa bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize. Saygılar bizden.

0BeğenmedimŞikayet

Moonlight___ ()

Çok faydanız oluyor.. takip ediyor fikir sahibi oluyoruz.. rica ederim:)

2BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teşekkür ederim kardeşim ufacıkta olsa bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.

0BeğenmedimŞikayet

Kerim5461 ()

Teşekkür ederim kardeşim ufacıkta olsa bir faydamız oluyorsa ne mutlu bize.

Ibzt için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum