Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (305)
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Film nasıl oynamış :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Tanımadım ben oo oo
Senden daha güzel dipçik, oo oo senden daha dipçi:)))
@Periyot
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Yönetmen olarak yazdığım bir film seneryosuydu sadece . rica ederim.
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Benimki film senaryosu idi . Senin calısmalarını bekliyorum. Ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Hakkınızda hayırlısı olsun bakalım
Ali_Cesur için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()yazdığım yerler alt tren destekleri rakamları birden verip ortalığı ververeye vermeyelim ytd:))
eline sağlık kardeşim akşam kapsamlı bir bakayım grtl grafiklerine...
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Periyot benden insaflı cıkmıssın :) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Geri dönecek herhalde hocam riske atmadım 400 dolar a 4 dolar. Miktarın önemi yokta yenilmeden çıktım.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Haziran15- Ağustos 5 arası yanlış mı okudum acaba
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Veri olumlu geldi
buralardan kapanış yapabiilir
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Değerli hocam daha gideri varmı. Buralardan cikayimmi.
Bozwolf_95 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ben o sinemayı yazdıgımda gümüş 11.35 idi . Dün 12.20 gordu değerler tam tutmasa bile sonuc yükseldi .
15 hazirana kadar yazılmış bir seneryo idi .
FED kararı ne olur MB kararı ne olur . bilemedigim için gerisi için birşey demiyorum. Karar milletin
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()@ASRN hocam alt yorum.
0BeğenmedimŞikayet
Bozwolf_95 ()Buyrun hocam 21.74
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Çok güzel hareketler var tl bazlı bankam çok makası yüksek. Temkinli ve parçalı. 12 lerden parça verdim biliyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Kardeş sen bu sitenin mudavimisin. Böyle basit işlere takılma. Hafta sonu millet zaten soklanmis. He de geç. dolar dan 1000 kusur zarardayım. 400 yüz dolar la 0690 dan gumus almıştım hayret ve maaşallah kara geçti çocuk gibi seviniyorum. Ama geri dönmeden satabilirmiyim bilemiyorum. 21.700 de satsam iyimi dersin. Tabi gelirse. diye yazarken yaklaşmış.
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Olsun her yoğurdu tutacak diye mayalamıyoruz değilmi. Olmadı çökelek yaparız)))
0BeğenmedimŞikayet
Q5PTTN ()spek oynuyor diye alım yapmadım
Q5PTTN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Ben 2 aydır sürekli moral motivasyonu yükselten mesajlarına şahidim. Neyse dediğim gibi vardır bir hayır. Herkes kalbinin meyvesini yer güzel kardeşim.
0BeğenmedimŞikayet
Q5PTTN ()hocam düşüş devam edermi
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Film oynadı . 15 hazırandan sonrası tutar mı bilmiyorum . Ekran görüntüsü almana gerek yok. ytd
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Evet çıkmamış. Emeğinize sağlık. Bence bu oyunun biletleri pahalı olmalı... Ekran görüntüsü alayım)))
0BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Aman gözünü seveyim polemik olmasın. Sandım ki şakalaşıyorsunuz. Siz ciddisiniz. Değerlisiniz. Her işte bir hayır vardır, öyle bakmak gerek.
1BeğenmedimŞikayet
SAKİN_UYSAL ()Amin. ALLAH razı olsun. Kazancımız bereketli olsun.
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . Hadi iyi kazanclar. herkes kendi bildigini yapsın.
SAKİN_UYSAL için cevaplandı (yorumu göster)