Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık @NİLSUDE hocam sağlıklı bereketli bol kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()Yanlış bakmışım ben hocam 2 saatlik kesişme gözüküyor
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Esenle ()Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()11.11, 11.09 daha sonra kötü ihtimal 10.95 var.
YTD değildir.
Esenle için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Yok, henüz kesmedi. İkisinin rakamı da 10.95 an itibari ile.
YTD değildir.
Zümrüt_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Benim kafamı kurcalayan. enflasyon hocam. diyorlar enflasyonu tetikleyen emtialrdir diye. ozaman yükseltmeleri ne izin verirlermi diye düşünüyorum bunlar enflasyonu düşürmeden metallerin çıkmasına izin vermezler gibi geliyor. yani nasıl düştük tuzağa cikamiyoruzda
sabır için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zümrüt_60 ()4 saatlikte ema 100 ema 50 yukarı kesmiş gözüküyor hocam
0BeğenmedimŞikayet
Esenle ()11.22 Altın da nereye kadar düşebilir hocam
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Eyvallah emeğine sağlık bişey görürsen haber et yalnız bırakma saygılar
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Formasyon çok dost . Şu an bir formasyon var cakistirir ise gram 970-990 civarı bir hareket yapabilir bu da gümüşü yukarı ciddi atar. Onsta 1875-1890 hareketi bekledigimizi belirtmiştik zaten. Buralara gelsin duruma göre değerlendireceğim . Başka formasyon ciddi düşüş gösteriyor. Dikkat etmek lazım
BuNickTamYirmiDörtHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Düzeltiyorum EMA 50 ve EMA 100 de sinyal hazırlığı var.
Daha önce EMA 20 EMA 200 ü yukarı kesti. 11.09 da bunu belirtmiştik, ve tabela 11.3X gördü.
YTY değildir.
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiDörtHarfli ()Dost günaydın. endeksler fena değil 10yy bir el at çalışsın aşağı. Selamlar.
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()11.22 üzerinde olduğu sürece fren yok, kısada ki hedef 11.48. Bu önemli direnç. Geçmesi zor olabilir. İzleyeceğiz.
MB faiz kararı muhtemel sabit kalacaktır; benim fikrim. Yanılabilirim de. dolar /tl nim bu duruma tepkisini izleyeceğiz.
Piyasa beklentisi önemli bu konuda. Beklentiyi karşılar ise karar çok önemli bir değişiklik olacağını düşünmüyorum.
YTD değildir. Saygılar.
Turgut4407 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sabır ()Sanki EMA 20 EMA 50 yi yukarı kesmisti.
0BeğenmedimŞikayet
Turgut4407 ()Nil hocm bu hastalik frenler mi faiz karari ne ile degisim olurmu