Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (246)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ():)) ben geçen Uludağ hocama dedim. Ilk insana anlatır gibi anlatın bana:))
umuut81 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()Bir soru daha sorayım. Düşüş bugün konuşma ile mi başlar, yoksa haftaya mı?
Söylediklerimizin hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir. Sadece fikir almak için soruyorum.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi bunları gecebilirmi sence yoksa buralardan döner mi, dönerse kaça kadar döner:)) basit basit soruyorum sende basit basit cevap ver ki anlamakta zorluk cekmiyim :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@umuut81 ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ayrıca
günlük grafikte
50 günlük ortalama 11.48
4 saatlikk grafikte ise
200 ortalama 11.30
direnç olarak. ytd
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Abi mor kanal tepesi 12mi 11.80 falan civarimi
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@Mücahiddd Boyle bir fikrim var . mor kanal tepesini hesap edebilirsiniz. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Mücahiddd ()Hocam dediğiniz gibi bunun tepki yükselişi olduğunu düşünüyorum. Şuan elimde 4 kg civarı var bozmaya niyetliyim neye göre bozmaliyim
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Yanlış anladın kardeşim dolar artsın demiyorum gümüş artsın diyorum
Gbahar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gbahar ()Güzelliği o günler berbattı hala o gunlerin yangını sönmedi ekonomide
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Isterlerse olur. O zaman herkes kazanır. Bu da onların işine gelmez. Para güçtür gücün kendilerinde olmasını istedikleri için her türlü tuzagi yaparlar.
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Hani dolar ın hergun 1tl 1 TL arttığı gibi olsa bir hafta sonra gümüş 18 filan olsa ne güzel olurdu
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Tskler kardeşim.
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İsteseler mesela zirveleri hesapla .
Türkiye dolar zirve 18.20 TL
Dünyada gümüş ons dolar zirve 50 dolar
Suanki gümüş fiyatını 3 kat arttırabilirler . ytd
Yaparlar mı bilinmez tabiki . yatırım tavsiyesi değildir.
Tunahan_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık üstadım @M_yıldız
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Aynen doğru söyledin. Onun için beklemeye devam ağaların gönlünü
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Piyasa yapanların zamanı bol.
3.6 ay 1 yıllık 2 5 10 yıllık plan yapıyorlar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Olmaz mı dostum. Tadından yenmez ama isyan çıkacak diye korları. Baksan terste kalanlar paralarını yitirmeyince birbirlerini yiyorlar. :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kırmızıya girdi 6.10
. tepe yaptı .13.13
sonra yeşile dokunmuş(7.50 ) yine tepeye gitmiş 12.60
Yeşile girip daha tepe isterse güzel olmazmı ? ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Ortalamalar destekliyor mu ? Baktınız mı?
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hnmaga ()Rengarenk bezenmiş bir iniş tablosu :)
Belli ki sizde tekli rakamlar bekliyorsunuz @M_yıldız
Emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Hayırlısı olsun hocam. Dediğiniz gibi TL ye geçmek bu makaslarla mantıklı olmuyor. parite ile işlem gram artırmanın en uygun yollarından biri. Çıkarken elinizde emita düşerken de döviz bulundurmak çift yönlü işlem kolaylığı sağlıyor. İnşALLAH bir an evvel tersten çıkarsınız hocam
Fehmi2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam elinize sağlık aynı kanalları bende takip ediyorum yanlız 7 derece güneye eğimli olmalı son 2 dip 3. kanal desteğinden geçiyor
1BeğenmedimŞikayet
Fehmi2 ()suanda sadece yapabilecek sey bu tl gecilse dolar karsisinda eziliyorsun gumus dolar parite yapip dusunce tekrardan toplamak en mantiklisi ama ben yapamiyorum cok fazla tersteyim para kazanmaya baslamam icin 12 tl görmesi lazim gumusun
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()13.13'e kadar döngüsel işlem açacağım hocam gram artırarak sabırlıyımdır vade sorunum yok çok şükür; ))
0BeğenmedimŞikayet
Tunahan_06 ()Bide bizi yeşile sokmaya çalışmasan daha güzel olacak demi. :)))
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Kötü şeyler getirmesin aklına:))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@ASRN nasıl olmuş ? rengarenk cizdim
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Hocam sizce düşüş trendi bittimi bidaha 10.500ler gelirmi yoksa buralaro iyi destekmi yaptı
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()İyi de gümüş mor kanaldan cıkmam ve yeşile girmem gerek diye düsünüyorsa :( ytd
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)