Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (246)
0BeğenmedimŞikayet
Adi_bende ()Beni 12 5 kurtarır haziran da anca makaslar yüzünden çakıldı kaldı.m
Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Yine kiminle uğraşıyor. Ne kendini ne dediğini biliyor.
xxbirzamanlarxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()11.80 12 arası bi yer gelse kurtulsak bu gümüş işkencesinden yedi bitirdi bizi hocam :)
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()tl ye . dolar çok yukseldi.
0BeğenmedimŞikayet
Ali_osman37 ()Müsait neresi abi bizde çıkalım ya
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Sende ümidini kestin yani
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()@emrah19 ve @NİLSUDE takıldı.
birde ben @emrah19 fake hesabıymışım.
ispatlamasan ... sın dedim.
şikayet etti. ban yedik.
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()TL yemi dolar ami
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()malesef sıkıntılı. müsait bir yerden çıkabilirim.
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()baktın denegesiz uğrasmaya gerek yok. ben öyle yapıyorum.
BOZHİMAS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZHİMAS ()usta dengesizin biri o.
geçen gün ban yedim zaten onun yüzünden.
hem sataşıyor ben şikayet ediyor.
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Yukardan aşağı çizmeye devam edin siz tek meziyet bu zaten :))) engellerden noooluuurr engellemede nolurr ha varsın ha yoksun umrumdamisin sence
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Kardeşim nedir bizim bu gümüş onstan cektigimiz
0BeğenmedimŞikayet
xxbirzamanlarxx ()yarında bana diceksin nasılsa. benden uzakta eğlen.. engellendin.
REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()Ahh cnm benim ya cizgici hocalar sizde olmasanız buranın eğlencesi olmayacak :)))
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Bana diyeceğine iki grafik gonderde inceleyip bakalım . ne olacak bu gumuş fikrini alalım.?
-1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()stılmı :))) onada gerek yok ınan ıstersen adını barbar conan yap gel yeterkı yukselıcek ucucak de kafi ama cızgı onemlı ıkıde cıceklı boceklı cumle kurdunmu ooo tadından yenmez :)))
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Stilime uygun degil :) ayrıca herkesin yoğurt yiyişi farklıdır o yüzden fazla takılma derim.
-1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()ne gerek var cek bı cızgı tmm işte :)))
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@REST_IN_PEACEE bende kanallar var. Alt çizgiyide nickte kullanıyorum :):
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Made in myz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Tesekkurler kardesim :))
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Eyvallah kardeşim . senin eline saglık haberlerin için.
Erool37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()TSK ederim. yaldız sadece nickte var oda yeterli oluyor grafik için . haha
muz69 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
muz69 ()veriyoz beğenileri sn yıldız fakat yıldızlarını göremiyoruz bu ne mütavazilik.
Otomatik Hatırlatma: Üyelerin yıldız sayıları diğer üyelerin yorumlara verdiği puanlar, Altın simülatör sonucu ve üyelik tarihi vb. kriterlere göre otomatik sistem tarafından hesaplanmaktadır. Yıldızlar otomatik olarak belirli zamanlar içinde bu kriterlere göre güncellenerek artabilir ya da azalabilir. Yıldız sayısının fazla olması üyenin site içerisindeki tecrübesini gösterir ancak yatırım konusunda uzman olduklarını asla göstermez.
1BeğenmedimŞikayet
avcilar34 ()Önemli değil, 3 like verildi :)
2BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Kardeşim eyvallah canımızı sıkan birşey yok Allah sukut . @Zeyce61 içindi o . bana cimrilik yapıyorsun demişti :)
avcilar34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erool37 ()Verdik ustat eline saglik :)
0BeğenmedimŞikayet
Zeyce61 ()Salınsın da gelsin makastan satsamda alamam.12.35 ten 10.20 Altın a düştü 11.80 çokmu hocam ya :)