Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0469 03:02:53
EUR 36.1796 03:02:53
USD 34.5332 03:02:53
ALTIN ONS $2669.1900 03:02:53

Grafiği gönderen: hakan7038

Her birey kendi riskini alır.Canlar, misafirlerim vardı.Onlar gidince, hemen yanınıza geldim, gelirkende elim boş gelmeyeyim dedim:)))Sevgiler saygılar.

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Benim_dünyam ()

Teşekkürler abim kolay gelsin

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Arkadaşlar hakan hocam ın yazdıklarını ve grafiklerini iyi inceleyin bizim için okadar emek veriyor Allah razı olsun hocam müsadenle

0BeğenmedimŞikayet

Yilxxx ()

İşlerinde kolaylıklar dilerim Hakan bey sağolasın...

7BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can kardeşim,15.78 yatay kanal üst sınırı, gramda 924 çok önemli.921 üzerinde günlük kapanış teyit anlamında önemli. Yoksa fake olarak kalır. İşten tam takip edemiyorum. Sevgiler saygılar.

Yilxxx için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yilxxx ()

Hakan bey bugün için 922 yarın 921 rakamını geçmesini bekliyoruz...922 ye dokunması yeterlimi bugün için yoksa gün kapanışımi yapmali .. teşekkürler

1BeğenmedimŞikayet

karubnur ()

Eline emeğine sağlık kardeşim bu güzel bilgilendirme için

1BeğenmedimŞikayet

Çaycı_____ ()

Üstad, yüklü dolar var elimde, kademe kademe satip kademeli bir şekilde grama çevir mek niyetim, yatirim uzun vadeli. çevirmek icin öngorüm 3 ay icinde. mantiklimi sizce.

1BeğenmedimŞikayet

21Ramazan21 ()

Hayırlı geceler selametle abim

0BeğenmedimŞikayet

Çay_sever ()

Bana da parite yi dedem öğretmişti
Herkese muhakkak cevap yazardı
Sorduğumuz soruları aslacevapsız bırakmazdı

Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Aynen abi katılıyorum tamamen insanlara döviz veya emtia miktarını arttırmayı amaçlıyordu. Çok üstüne gittiler haklı olarak en sonunda dayanamadı. Ben de helallil alamadım @EMEKLİ_ dededen :( Bu yazılarımızı dışardan okuyorsa hakkını helal et İbrahim abi, bizden yana helal olsun ve Allah senden razı olsun

0BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Benim sayfayı bir kontrol et
@Sucu6464

1BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Evet kardeşim dedem istifa etti kimse için olmayabilir ama benim için büyük bir kayıp ben bu siteyi dışardan biryıl takip ettim İbrahim dedemin insanları zarar ettimemek ve banka makasları ndan korumak için yaptığı çabayı gördüm emeklerini gördüm kim ne derse desin obenim 1 numaramdı önceden ve siteye girdikten sonra dedemle defalarca parite yaptım Allah ondan binlerce kere razı olsun onun sayesinde aylardır sadece pariteyle 20 bin liraya yakın para kazandım eline su dökemeyiz onun ama çok üstüne gittiler benim hakkım sonuna kadar dedeme helaldir sende bu kardeşine hakkını helal et @EMEKLİ_ İBRAHİM DEDEM SAĞOLASIN VAROLASIN RABBİM AYAĞINA TAS DEGİRMESİN

JanTi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Eyvallah abim benim sağolasın varolasın. Bu akşam @EMEKLİ_ dede istifa etmiş abi haberin var mı ? Çok üzüldüm ya :(

1BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Gözler arıyor Can Dostum, kaç kere güncellendiğinin önemi yok. Senin sesini duymak daha önemli.
Sevgiler saygılar sunarım

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Tabiki kardeşim herzaman bildiğimiz her konuda yardımcı olmak boynumuzun borcu

0BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Resim atarak sormam lazım abi. Daha müsait bir zamanda inşallah :)

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

Evet dostum sor bakalım yalnız saat 12 yı geçti tarife çift yazıyor ona göre:))

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Bilmukabele can kardeşim. Sevgiler saygılar.

şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok teşekkür ederim can kardeşim. Sevgiler saygılar.

DBRL için cevaplandı (yorumu göster)

3BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok teşekkür ederim can kardeşim. Alım için bekleyenler, Altın borcu olup düşsün diye bekleyenler, düğünü olup düşsün diye bekleyenler, terste olup yükselsin diye bekleyenler, alım yapıp yükselsin diye bekleyenler olunca ben tarafsız kalmak zorundayım. Ancak şu kadarını diyebilirim, senin içinde hayırlısı olacaksa Rabbim gönlüne göre versin inşallah can kardeşim. Sevgiler saygılar.

şamil44 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

şamil44 ()

Hayirli geceler. Allah a emanet cümleten

1BeğenmedimŞikayet

DBRL ()

Eline sağlık

0BeğenmedimŞikayet

Mustafaizmir ()

Allah razı olsun abim senin varlıgın ğüzel sohbetin yeter daha ne isteyelim teşekkürler...

1BeğenmedimŞikayet

şamil44 ()

Elinize sağlik bizde lakemizi verelim. Tabi yükseliş duamizi yaparak:)

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Çok teşekkür ederim Mustafam. Sen çık gel, kahvenin yanında ne istersen benden:)))

Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Eyvallah Ramazanım. Hayırlı geceler dilerim.

21Ramazan21 için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Canlar arasında hak aranmaz. Sağlık helal olsun can kardeşim. Ancak, bende bu yorumları karşılıksız yapmıyorum, çok fena çıkar sağlamak için yapıyorum. Bak, senin, benim için eşsiz Allah razı olsun duanla yine günün kazananı oldum:)))Yaşasın çıkar ilişkileri:)))

0BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

Abi ya su tesisatı demişken sana bir sorum olacak bir ara, merkezi ısıtma sistemli bir binada daire içlerinde bulunan radyatörlere takılan termostatik vanalarla ilgili

1BeğenmedimŞikayet

JanTi ()

@hakan7038 abim günlük beğeni verildi. Emeğe her zaman saygı duymak gerekir. Allah'a emanetsin.

0BeğenmedimŞikayet

Sucu6464 ()

İşte bu ya hocam Allah senden binlerce kere razı olsun güzel vaktini bizler için harcıyorsun hakkını gerçekten bizlere helal et hocam benim işim belli su kalorifer doğalgaz tesisatı bana 24 daire projeyi getir okuyayım ama bu tarafa pek kafam basmıyor sanada zahmet veriyoruz kusura bakmayın

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum