Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0452 11:13:13
EUR 36.1835 11:13:13
USD 34.5928 11:13:13
ALTIN ONS $2670.1550 11:13:13

Konu: xautryg Gram altın güniçi Saatlik bakış

⭐⭐TheNight ()
Gram Altın
Gram Altın a Kısa vadeli Saatliklerden bakış,
Saat 13:00 te 907 üzerinde isem tekrar 915/916 tekrar edeceğim diyecek.

Yorumlar (100)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhan601 ()

Mrg gonderdim kirve

Team35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

15.5/6 arası dıkkat et belkı duzeltme gelebılır :) gramda hareket olcak gıbı kırve takıpteyız cuma gunu sana soylucektım dusus var sat dıye sonra dedım zaten bu benden ucuza aldı bırak terse kalsın :)) kırve kagıtları naptın gonderdınmı

Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhan601 ()

Ben 14.6 aldığım usd biraz daha çıkarsa çıkıp grama gecicem ayda 1 2 gram arttırmakta iyidir :)

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Evet hocam pudink bugün üye olursanız sonuçları ağır olur dedi. Zaten eğer vurmazsa kendini yalanlamış olur uk. ra. na dan dolayı Ayrıca ab nin gazı ruble ile ödemeyi kabul edecekmiş geri adım attılar. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

Finlandiya mi? Valla simdi haberlerde izledim avrupaya ve o taraflara pek giremez cunku bati ulkeleri orta doguya benzemez na. To abd hepsi destek cikar zaten ru. s. ya. hayatinin hatasini yapti abd altini bu yuzden de dusurmek istiyor ekonomik olarak dolar i yine en guclu para yapmak icin

O_Ben_Pamir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

O_Ben_Pamir ()

Pudink finlileri vurabilirmi hocam na. to üyeliği için. Saygılarımla @O_Ben_Pamir

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

Aynen kirve bende baktim yukselis baslicak gibi tabi mb dolar a ayar vermez ons toplarsa sende gelisme gorursen haber et kirve:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhan601 ()

Anladim kirve yinede parça parça al çıkma zamanı yaklaşıyor tabi derin düşüş olurmu bilemem

1BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

He tamamladim evde para basiyom:) kirve 895 ve 900den aldiklarimi cuma gunu ciktim suan 1 parca 923den var onu kurtardim ama cikmadim ons toplarsa diye. 1820 ve uzeri atarsak alim yapacam suan yataydayiz yada dusecek gibi onsa guvenemedigimden

0BeğenmedimŞikayet

Ayhan601 ()

Kirve sen nettin bu arada alımları tamamladin mi

0BeğenmedimŞikayet

CS__ ()

Oturmak için değil ama parayı boşa harcamamak amaçlı birikim olsun diye aldığımız bir evimiz var. Konut kredisi alabiliyoruz.

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

erkan3404 ()

Bence engel insanın beynindedir abi :)

0BeğenmedimŞikayet

CS__ ()

İyi akşamlar üstad, sizce konut kredisiyle ev mi alınmalı yoksa maaştan kalanla her ay BİST'ten froto, şişe gibi hisseler mi alınmalı? Teşekkür ederim şimdiden.

0BeğenmedimŞikayet

Gezgin_karadeniz ()

Çelik hocam ONS öngörünüz nedir. Hangi rakamdan alım önerirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

ipekcy ()

Yuksekten alma, duserken alma, hocam biz ne zaman alacagiz?

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

ben onu engelledım oguz oldugumu anlayınca o da benı engellemıs :)

erkan3404 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Team35 ()

hıc lazım degıl ınan :)

efemes için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

svedrif ()

tatlı tatlı atışmak için dimi dede ve @celik2119

EMEKLİ_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EMEKLİ_ ()

akşam burada ol bahöçede işim var avare etme beni

0BeğenmedimŞikayet

EMEKLİ_ ()

hadi sende rakam ver parite yaptır kazandır millete ne duruyorsun

1BeğenmedimŞikayet

EMEKLİ_ ()

işine gelmiyenleri okumuyorsun tabii tşk edenleri allah razı olsun diyenleri, şu kadar artırdım diyenleri

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum