Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Büyük ustalar gibi yaptım değil mi? :))
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Q777 ()Efsane ne ittin sen oyle 1640 mi abovvv
Esrarengiz0666 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()İnşallah bende aynı fikirdeyim lakin enfilasyonla döviz gidecek Altın da çıkar sadece Zaman kaybi
1BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()dolar a asla guvenmiyorum ve dün ons düşerken 2020 de ilk gramda terse düştüğüm günleri yasadim hergün düşüyordu ozamanda simdide ayni öyle guven sıfır hayırlısı bakalım
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Yoksa Gr sadece dolar a kalır oda güvenilir olmaz 20 Aralık gibi
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Bencede umarım gelmez gelmesin gelmemeli
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Allah korusun ama inşallah olmaz gelmesin şimdilik
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Bende öyle diyorum ama buda bir gerçek ihtimal dahilinde var gece şiddeti hissettim:)) gelurse ben kalpten giderim
0BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Yengec pormasyonu diyorlar hemen degil fakat buralarsan toparlanma olmazsa gelir gibi
TESLA_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Biterizki ne bitmek
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Yok artık magma tabakasına inelim:))
2BeğenmedimŞikayet
Esrarengiz0666 ()Teşekürler kardesim 1640 lar bile söz konusu deniliyor
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Tarihe bir not düş bakalım:))
Aa1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Teşekkürler Ahmet
JanTi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Şu ana kadar başarılı bir hayal ürünü olmuş. O zaman az sabır eden pasta yer mi? Not düşelim bakalım
1BeğenmedimŞikayet
TESLA_ ()Ve aleyküm selam Dumrul abi var bir çalışmam bakalım hayırlısı olur inşallah
DUMRUL için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
JanTi ()Çizenin, öngörüde bulanın ve paylaşanın ellerine sağlık. Like verildi
0BeğenmedimŞikayet
Team35 ()emegıne saglık kanka nıye bunu dun paylasmadın :))
0BeğenmedimŞikayet
21Ramazan21 ()Elinize emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Mehmet Kardeşim Sağolasın, Murat Hocaya selamlar hürmetler. elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Murat_de ()Emeğine sağlik üstad.
Yine tam isabet
Murat hocama da burdan kucak dolusu saygılar selamlar gönderelim.
0BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Teşekkürler kardeşim sana ve Murat hocam a da
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Senin eline Üstadımın emeğine ve yüreğine sağlık tsk ederiz sosam.