Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()En iyisini yapıyorsunuz gene de ani yükselişlerde tedbir olarak karın bir kısmın feda etmekte fayda var. Beki biraz az kar ederiz geri iniş çıkışlarda ise daha çok ama bu bizi psikolojik olarak ayakta tutar. Sağlık daha önemli. dolar 18,34 ü gördüğünde bunu yapanları düşün. Beklenmedik bir durum olur bakarsın dolar bir iki ay içerisinde böyle bir zirve yapsa ve arkasından daha önce olduğu gibi dolar endeksi aşağı çakılsa gen aynı durumlar yaşanabilir bir bakmışsın o seviyelerde bir bakmışsın 15 Altın da bir süre süründürmüş ille öyle olur demiyorum bu da bir ihtimal.
AsyAda için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Merhaba maalesef bundan önceki yükselişlerde bunu söyleyebiliyordum ama benim bu sefer dip noktam yok sadece ne kadar sert bir şekilde ne kadar aşağı giderse dönüşü de çok daha hızlı ve zirvenin de o kadar katlamalı yüksek olabileceğini düşünüyorum şahsi kanaatim böyle daha önce yanıldığım gibi gene yanılabilirim Ytd.
Grafikte dönüş yapabileceği noktaları gösterdim şu an 20,678 i destek yapmış
görünüyor
Yükselişin başlaması içinse 25,592 yi net bir şekilde kırıp orayı taban yaparak yukarı devam etmesi lazım bu şekilde kademeli olarak iniş çıkış olursa vakit alabilir. Öncelikle 23,038 üzerini görmemiz lazım. Gene de dolar kuru bu şekilde devam ederse 25,592 seviyesi hatta daha aşağısı bile en tepeden gireni kara geçirir.
@Oregon hayırlı cumalar kardeşim inşaallah gümüş bu sağı solu belli olmaz bir bakmış dipte bir kaç gün sonra bakmışsın çok daha yukarıda belli olmaz.
İnşaallah yapacağı dibi bir an evvel görsün ve bir an evvelde yukarı dönsün.
Melisrenan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Hocam elinize emeğinize sağlık ben hep olumlu düşünürüm polyannamisin derler Rabbim üzülecek dert vermesin bunlar gelir geçer mal benim malım zararına satmadigim sürece kar edeceğimi bilirim biri 100 lira kar eder biri 20 lira olsun der nasibime bakarım
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Melisrenan ()Merhaba
Bilgiler için teşekkürler, tahmini dip noktanız nedir?
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Amin Sağ olun @AsyAda
Hayırlı cumalar sağ olun. Ne kadar aşağı giderse o kadar hızlı yukarı döneceğini düşünüyorum inşaallah yanılmam çıksın da nasıl çıkarsa çıksın. Şimdilik destekte tutunmuş görünüyor.
2011 yılında Japon yeninin de gümüşle birlikte dolar a karşı zirve yapmış olması ilginç. O da dolar karşısında yükselme emareleri gösteriyor.
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Oregon ()Hayırlı cumalar usta bende sen gibi düşünüyorum en yakın zamanda yukarı inşaallah pazartesi sonrası umutluyum yada ay sonu fazla bekletmez
0BeğenmedimŞikayet
Hakantb ()Dostum hayırlı cumalar bunun için zaman ön görün ne
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Elinize emeğinize sağlık hocam teşekkür ederiz ınsallah öyle olur ben ve herkes tersten en kısa sürede çıkarız
1BeğenmedimŞikayet
AsyAda ()Hayırlı cumalar dilerim duanıza canigonulden amin diyorum