Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
Kartal3232 ():):)):gdhssb
Tabi çizgi önemli
Bugünkü konumuz çizgi arkadaşlar:)
REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()oyle bır ıddıam hıcbır zaman olmadı olamayacakda ama o kadar basıt ve suslu cumlelerlede kımseye sırın gozukme derdım yok. en azından pıyasayı takıp eden bırılerı var demekkı buradada . ama cızgı onemlı her zaman. neyse yeter bu kadar muhabbet daha cızgı dersı alıcam malum duz cızgı zor olay :))
Kartal3232 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kartal3232 ()Diyom ya işte napacanı
Grafikten iyi anlıyorsan ben çok iyi bilirim yanılmam diyorsan 20 dolar altı varmı yokmu onu söyle onsta bize lazım olan o eskiler değil
Ben şahsen grafik teknik bilmem
Küresel piyasalara borsalara endekslere göre tahminde bulunurum
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()eee napıyım soyledıysen demekkı kımseye anlatamamıssın bak mıllet hala cızgı pesınde kosuyor napabılırım?
1BeğenmedimŞikayet
Levent06_ ()Hay ağzına sağlık kardeşim:)))
2BeğenmedimŞikayet
Kartal3232 ()Eee yani 10.04te tutunamazsa 9.50 gelirmiş bunu zaten çocuğa sorsan bilir
Dolar kuru olmasa buralara gelemezmiş biz zaten onsla geldi zannediyoduk sen söylemesen bilmiyorduk
Bize grafikten anlıyorsan 20 dolar altı varmı yokmu onu söyle milleye sataşmayi bırakıp bu dediklerini ben 24 dolardayken söyledim zaten
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()haftalık ons ve tl gösterge diplere yaklastı bunların etkisi olmaz mı demek istiyorsun ? Ytd
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()benım ıcın aylık bakmak erken haftalıkda tahtayı cızmıs boydan boya 9,58 lerde 3 karga mı yoksa sıyah kugu devamımı goruruz bence.
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()kım paylastıysa demekkı kıymetını anlayamamıssınız aradakı farkı gorememıssın yapacak bırsey yok kaybetmeye mahkumsun cızgıyle ıdare et o zaman ne dıyım.
Ali_osman37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Aylık sizce 3 karga yapar mı?