Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (105)
0BeğenmedimŞikayet
Borsacı34_ ()Günaydın hocam yine haklı cıktınız tebrik ederim LRC satıs noktası kac olur sizce
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hasankpln71 ()Hocam lrc grafiği atmistiniz durumlar nedir tekrar bakma şansınız oldu mu
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Vallaha gündüz alanlar bile iyi kazandı. Biz biraz bekleyecegiz :)
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dost böyle giderse lunadan herkes kaybederken biz zararı atıp asrın karını yapcaz gibi nasip ytd.
0BeğenmedimŞikayet
ilkkez3585 ()bide nokia böyle oldu 1 dolar a gitti :))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Acelen ne be halil abim ; yillardir bu piyasada dirsek çürütüyorsun verdiğin emeklerin karşılığını; insallah almaya az kaldi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Eteryum harici artık pek güvenmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
gazi45 ()hepimize iyi ders oldu###bu en buyuk gercekkk...
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Demekki neymiş sepette çok yumurta olmalı
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ders oldu malesef. Böyle düşüşler nadir olur. Ama sanırım sadece kripto da olur :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Benim yatırım hayatında gördüğüm en büyük selaleydi luna bı yaşıma daha girdim lunada kuzey kutbundan geldi magmaya indi Güney kutbundan çıktı dost
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Nasip kısmet. Kimse bunu tahmin edemezdi. Öyle bir düştü ki anlatılamaz ::)
1BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Lunada asrın firsatini verdi tepkisi bile ihya eder ytd. tabi @LostPassenger gibi 40 dolar olacak diye 30 dolardaydan almazsan battı ona uyanlar
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben kafa kafaya çıkarım :)
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben hep böyleyim :)
lrc sattım luna aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()Dayanamadın dimi :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Bekleyelim halil abim ; isimizin adi ne ; Rabbim yeterki saglik sihhat ve omur versin; ayrıca teknik olarak üzerine yuzde 60 daha koymalı ve 180 doalrsan3 satalim demiyorum ki; )) tabii öncelikle firma ve yöneticilerin durumun vehametini kurtarmalari lazim ; ))
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Nasip bakalım. Biz oraya kadar bekleyemeyiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()120 dolar olursa 11 trilyon param olacak halil abim :))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Valla bem de aldım ve kisada da satmaya niyetim yok halil abim; Rabbim bir firsat çıkardı; sonuna kadar değerlenecegim insallah utandirmasin
0BeğenmedimŞikayet
çelikkkkk ()0.16 dan satıyor btc . Transferim geçse zararım da çıkacak belki ama. Geçmedi yoğunluk varmış. Ne alabiliyorum ne satabiliyorum
ilkkez3585 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()luna aldım :)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Aldin mi halil abim
0BeğenmedimŞikayet
ilkkez3585 ()bildiğim için düştükçe ekliyorum şuan 0-3 dolar beni kara sokar bunu 0.1 dolarlara çekmeye çalışıuourm
Takiptekal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emr06 ()yedırmezler.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Biraz sabır.
0BeğenmedimŞikayet
denizd_2147 ()Yeterlidir üstad. İnşallah
0BeğenmedimŞikayet
ilkkez3585 ()tabi haklısınız ama bana şimdilik uzak gibi..