Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (42)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Aynen hocam biraz yoruldum kafamı toplayayım gelirim arada saygılar iyi akşamlar
calculator_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Hayırlı ramazanlar üstadım.
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hosgeldin dostum. Hayirli ramazanlar.
0BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()PC geçince bakacağım hocam, Son üç gün çok yoğundu. Kimseye cevap veremedim. Hafta sonu bakacağım inşallah.
Tuncer5101 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Bazen gerekli olabilir üstadım haklısın.
Arayı çok açmadan illa analiz yapacağız diye kural yok. Muhabbete gel üstadım.
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tuncer5101 ()Ustadim bu maktk ne zaman yukselir maliyetimiz 3.50
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Slm lar hocam sizede hayırlı ramazanlar biraz dinlenme moduna gecicem yoksa süresiz çıkmam lazım haftada bir uğrarım:)
1BeğenmedimŞikayet
calculator_ ()Emeğine sağlık üstadım,
Hayırlı ramazanlar
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Arada uğrarım hocam zaten yükseliş hatti ne alınsa artarsaten biraz dışarıdan izleyeyim
@LostPassenger yardımcı oluyur zaten güncel coinleri burada yazıyor
Ben etc ye yoğunlaştım diğer Yazdıklarım uçtu zaten arada alıp sattım
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Aaa olur mu Sn. @ntmen_x lütfen demeyin öyle :))) siteye destek vermeye devam edin
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()@LostPassenger @Roketci_1234 @karatepe @Kara_bey @calculator_ izlemeye bende devam ettim:))) sitede ödül alan bende engelli hustad lar da izlesin konfor la ödüllendirmeye devam edicem çevrimdışı izlesinler
Son attığım grafiklere 1000 takipçi ile 3 like gelirse bunları ortaya çekip nostalji yapmaya devam edicem :)) yeni çalışma yok sonra bana atar yapan engelli kişiler en ler listesine girince ayar larım bozuluyor; ))
1BeğenmedimŞikayet
Roketci_1234 ()Puhahaha harbi yuzde80 olmuş aninda:)))
Kral izindeyim ıdolum biseye dalsammi rahat duramiyom:))
Para akışı daraldı sotedeyim:)