Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:40:47
EUR 35.9598 04:40:47
USD 34.5492 04:40:47
ALTIN ONS $2717.4500 04:40:47

Grafiği gönderen: ntmen_x

⭐⭐ntmen_x ()
Bitcoin

Kral idolum waves gaz kolu takılı kalmış roket kontrolden çıktı:)
28.00 stoplu elimde son alimlar ekside inerse takviye yaparım 11usdt :) dün 33 gelebilir dedim yanılttı 31.50 den inişe gecti sağlık olsun umarım 35 yapar biraz kar ederim :)

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Olacak olacak sadece zaman…?

patronankarali için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

patronankarali ()

Aynen. İşin kötü tarafı her geri çekilme altları iki kademe geri çekiyor. Neyse inşallah iyi olacak.

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

Pardon size yazmadım bey efendi:) @ntmen_x abime yazdım

Roketci_1234 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Gelsin cidden artık ben bu seviyelerden aldım gene eksideyim 60 k lardan alan arkadaşlar var inşaAllah çok bekletmez

patronankarali için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

patronankarali ()

Derin fed bir kelek yapmazsa dana geri gelecek inşallah ne dersin

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Kısa bir btc yorumu mu alsak umut vaatler veren ve sizce al. tın 700-800 arası gelir mi

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Buyur kardeş hayirdir:))

Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Bereketli olsun kral ıdolum

Kahven verildi yapusturr:))

0BeğenmedimŞikayet

ferit1919 ()

Allah kolaylık versin. Bizde spotta ne denk getirirsek idare ediyoruz. Bi de apı3 müsait olduğunuzda bakabilirmisiniz. Gideri var acaba:)

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Sağol kardeşim iyiyim şükür siz nasılsınız bu ara tehlikeli yerde işlem yapıyorum sürekli ekran başı olmak gerekiyor

ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

O niyetle atmadım benim bakiye hala ekside 20 gündür futureste işlem yapıyorum spota göre riskli fakat iyi takip edilirse az miktar ile güzel karlar verebilir teknik destek olmayan denemesin parasını yakar 4 kez sıfırladım btc ve total e para girişi olup yükseliş bandi gelir inş

Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

ferit1919 ()

Bereketli olsun. ; ) Dostum. Nasılsıniz?

2BeğenmedimŞikayet

Harme5634 ()

Selam abi nasılsın
Ama bu foto nispet olmadı mi? Terste bekliyenlere:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum