Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Yeni çıkan yada yeni binance ye gekenleri pumpluyorlar eskilerin içinde çok zararda yatırımcı var onları kurtarmazlar çok oyun var bunlardada tepeden alanlar çok bekler yenileri gelir
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SON_GÜMÜŞ_BÜKÜCÜ ()ilk defa bar aldım dün 8,59 da yakaladım baktım hepsi % 20-30 gidiyor dedim bu da diğerlerinin yarısı kadar gitse yeter ama malesef alır almaz döndü
Klas_Yatırımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Alpine gmt marketi sömürdü
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Milan gitmedi
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Fanlarda hareket var ama bazıları zayıf kaldı
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Valla hayali mi gerçek mi bilmem ama birileri köşe oldu
Adaletsiz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()adamların İnternet sitesi binance deki coin biz deiliz diyor
hayali coin mi çıktı nasıl oluyo
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hahaha dün saatim milani yukardan aldim satmicam bu sefer destekte gecen 140 a 66 dan gitmişti bakalim
0BeğenmedimŞikayet
BNB_ ()Bizde meto/usdtyi bekliyoruz . Pump yapmasini. Hadi hayırlısı.
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bi gir çık yaptım 0.18de alıp 0.22de sattım bi daha baktım 0,28 olmuş
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Oha uçmuş neden uctuki
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Nasıl vurdu voleyi anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Bizde idex i bekliyoruz pump yapacak diye
0BeğenmedimŞikayet
Klas_Yatırımcı ()Adamlar vurdu voleyi