Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (73)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu daha çok düşüş değil geri çekilme
200ma üstünde günlük mum açmalı
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Davut19 ()Bu kaçta sonlanır mubarek
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Hocam yine yanlış işlem yapmışız belli ben grafikte çizgiye temasta döner diye düşünmüştüm rasyo da dönecek gibi değil. Daha devam edecek mi yeni dip mi arıyor
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()parite en mantıklısı doğru zamanda doğru yerde
Ahmetselin007 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Gümüş ons nerede düşüş sonlandı diyebiliriz dostum
0BeğenmedimŞikayet
Ahmetselin007 ()Elimde gumus ve altin var dususler devam edermi sizce dolar a parite yapsam olur mu
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()gümüş onsdaki düşüş sonlandıktan sonra
Karakarabocuk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Karakarabocuk ()Hocam elimde mal yok :))) al sat için düşünüyorum nereden alım mantıklı olabilir sizce
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()@Karakarabocuk mavi hat kırılmadıkça eldeki mal tutulur
0BeğenmedimŞikayet
zebercet3737 ()Grafiktende anlamıyorum yeniyim artarmı gümüş ne olur
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam 13/21 ilişkisini birkaç kez anlatmıştım günlükte ikili doğru sin üretiyor destek dirençlerde de
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dövizalsat ()dolar için önerin varmi dün terste kaldim
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Günaydın. @ASRN neden 9 değil de 13 Ema ?
Teşekkürler.