Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()Canım arkadaşım bir fikrine ihtiyacım var. Dün ne yazık ki 924,5 TL den yüklü giriş yaptım 24 saatte % 10 zararım var GOLD da. Sizce nasıl hareket etmeliyim, sabit kalmalı yoksa yol yakınken satıp kurtulmalımı. Ama dediğim gibi rakam yüksek.
Hayalbaz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()2 gün önce paylaştığım grafik
0BeğenmedimŞikayet
TUQTI7 ()Kırmaya gidiyormuyuz dirençleri::)
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Nasip süreyi kimse bilemez. Ama bu kargaşada görmesi mümkün gibi. Ytd
Kral_Şhiba için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral_Şhiba ()Emeğinize sağlık 2080 gelmesi uzun sürermi
1BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Dün bu resmi attığım zaman laf söylediler 1968 direnci ne kadar sağlam olduğunu görüyor musunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()İnan bir sennedir ne dirençler hesapladım ama gördüğüm 2011 yılı ile birebir aynı gidiyoruz... bazen 15 gün bazen 1 ay sarksada... rakamsal dusuler yükselişler en fazla 30-40 fark içeriyor... son çalışmamda bu son tepenin sen de takdir edersin ki büyük çanak başlangıcı ve bir önceki en büyük zirve 1921 geçemeyecek... tam 1920 den donecegini kıi kırk yara yara hesap ettim. kismet tabi çok yanıldım istikametler tarafında çok zamana yaydı düşen kanalın hareketlerinde çok büyük zigzaglar la aldatıldım sorun yok tabi de çok bekletti.. )))... izliyoruz... şimdi belki Fed gününe dek salacak veya o güne kadarda tekrar yükselişini yapacak ama faiz artırımı başladığı andan itibaren bence alım tarafında kalmak çok çok çok büyük hata olucak... bol sans..
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Bakalım ben direnç ile desteği yazdım kesin gelecek diye birşey demedim. Ama bu dirençler sağlam dirençler kırılımı olunca bir üstündeki dirençleri takip edebilirsiniz. Ytd
Aztoler3954 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aztoler3954 ()Fibo yu nerden çeken 2087 - 1938 dirençler bulmuşsun bilmem ama sanki 1860-70 aralığını görüp tekrardan 1920-22 görüp gerçek düşüşüne başlıyacak gibi . ben böyle öngörüyoruz... (ayrabol)
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Aynen 60 civarında stoplu yapmanı öneririm
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()1 senedir bakmadim marjlara ola bilir ustam uzun vade tutan kazanır elbet
0BeğenmedimŞikayet
Hayalbaz35 ()Hocam bankalar alış satış marjı çok açmış. Söylediğiniz yerde satsa belki sizin dediğiniz yerde geri alsa inanınki kar bile edemez. Hem bankalar hemde vergi kesintisini düşünürsen çok avantaj değil mağlesef. söylediğiniz yer satış değil direnç bölgesini kırdıktan sonra asıl yerler başlıyor. Ytd
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Hocam 1910 teper dedim dinleyen olmadi gecen gelip satan olduysa ons 1885 kadar saldiydi