Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam nasıl keyifler :)
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Matic iyidir şu an takipte p. tesi fed 14 subat p. tesi toplantı kararı almış galiba hafta sonu btc ve altcoinler e nasıl etki eder dikkat etmek lazım
Burger al iskender ye :)) afiyet olsun
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Sen burger diyince aklıma yemek geldi bak.. matic can dir benim icin hayirli cuamalar
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()İyi günler hayırlı cumalar ustam
Matic canlanmis yine btc ve total inişi ile düşmüş ben de nulsa takıldım 044 den artıp 0.66 dan satışa geldi yerinde sabitledi inip duruyor stop yapmadım başka co. ine de geçmedim
Burger 1.88 1 82 aşağısı stop 1.80 alim fırsatı verirse 29 ath seviyesi olmasa bile 4. yada 5 olur mu izle bakalım önümüzdeki aylarda 2 kat kazanç verir belki ; )
Emanetleri verip bistte uğraşan arkadaşlara başarılar bol kazançlar diyorum
1BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Günaydın ustam @ntmen_x ucan uçsun sırada ki gelsin
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()En sevdiğim matic sol avax sürekli aralarında paslasirim. Ship ekledim dün demistin sana
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Onlar tavan yapana kadar slp kaçtı ufak kar satışına tav oldum bu co. inler esas evlere şenlik; )) senin matic 1.87 den canlanmiş sanki
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Evet 2021 evlere şenlik halka arz hergun @ntmen_x takip ediyorum onu isklp ford
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Teşekkürler zaten bugün stresliydi iş. eve gidip kızımı anoşumu seveyim hemencik iyi olurum
Caney için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Kolay gele bitane biz alalım en sıcağından:))
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()İyiyiz şükür vatandaşa ekmek çıkarıyoruz hocam
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()İyiyim şükür sen nasılsın görünmüyorsun bu aralar..
Ruşen_1221 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Hocam takipde şimdilik önce bi yön tayin etsin sonra alırım sağolun bilgi için..
1BeğenmedimŞikayet
Ruşen_1221 ()Hocam merhabalar nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Görünüşte öyle sayılır kar etme safhasına geçemedim malesef ; ))
10.60 aşağısı 9.70 riski göz önüne alınırsa mercan 11.40 11.50 garanti alim yeri 12.20 kar cebe yapılır artarsa
yeni halka arzlar alınır 3 yada 4. tavanda satılır bazıları yükselişe devam ederken geneli çakılıp bölünüyor sanki çok eski hisseler gibi hareketler ilginç
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Kesinlikle işinizi biliyorsunuz bin bereketli olsun yeni hisseler de ortak olmak üzere şuan hic bi arz yok ama mercani yine düşünebilirim belki..
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Trilce son kar ettiğim hisse idi ; )) 56 yada 64 de satınca qltin yumurtlayan tavuğu neden kestin dediler ; ) sonra 6 ağustosta bölünmüş fazla takip ve tavsiye etmedim soran arkadaşlara boş kap haberleri beni fazla etkilemedi kat cebe yap geç en güzeli ilk çıkışta 5 tavan yapıp taban a inerler verirken az lot tepede bol bol al dibe in bence tezgah hepsi
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Dediğiniz gibi çakılan ve perişan edende oldu..
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Çok ucan arzlar oldu zateb benim ilgi alanımda degil arzlar arada beğendim trilc, karye, mercan, ktskr cok ekmek yedim bunlar dışı arzlara bulaşmadım...
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Hocam yeni halka arzlar bence çok takibe gerek yok yinede arada bir tepki yükselişi yapabilirler bilemiyorum Arzum örneği verdim bilmiyorum sayfaya düştümü yada turex şirket borç haberleri vardi galiba 18 den 10 a indi 14 20 şimdi bekletir sinir eder bu yeni arzlarin çoğu fazla iyi değil isgyo takibimde idi onu da inceleyin günlük ve 1 h da flama bayrak oluşumu var 4. 20 ve 4.00 aşağısı stoplu alim fırsatı verirse 5.90 ilk hedefi olur
@Kara_bey @calculator58 bilginize
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Hocam gecen bu hissede tobo vardı hala bozuldu diyemeyiz bence bekleyelim görelim bende takip ediyorum şimdilik...
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Obo olmasın; ) hiç sevmem oboyu iniş yaptığında zor düzeliyor tobo candır
Özellikle dipte olursa yakalanırsa super olur
@Kara_bey cepten acele ile bu kadar idare et, ))
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Soyle ekran olunca daha guzel
0BeğenmedimŞikayet
Caney ()Tobo en sevdiğimiz @calculator58 hocam dimi bende aranıza geleceğim...