Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bende var.
Gram ve ata var
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Başın sagolsun ölenle ölünmez hayat devam ediyor sen us10y ye odaklan esas dümen orda :)) emtialar uçuşa geçer 2.10 uzeri kalırsa film başlar ters kolerasyon filan etki etmeyebilir Gram altın almasakta ek bilgi olarak kalsın belki aliriz )
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam alicr satış hedefiniz kaç bende varya malum - //
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Haydar Dümen vefat etmiş. Acımız büyük:(
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Ben anlamam kaldıraç işlemleri anlamak ta istemem o kadar usta olmadım bana spottan 2. El temiz altcoin lazim ; ))
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Scalp işlem lazım bana hocam. Canım sıkılmaya başladı bak:)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Windows 486 dönemleri pentium çoğu 3 tuşa birden basınca format atardık sen adu . ket çekip oyun oynarken minesweepwer oynardık
paintle 002 sn rekor bende; ) kırmaya çalışanlar 1 hafta uğramıştı en son söyledim de rahatladilar )
0BeğenmedimŞikayet
karatepe ()Selamlar, 10.000 TL 16 sına kadar serbest param var Doğu. Hangi yatırım aracına koyayım bankadan sizce?
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()270 iğne atıp 202 ye havasını almışlar egld 182 den zıplama yapmış ucan uçsun hayırlı uçuşlar
1BeğenmedimŞikayet
Algerden ()ooo ondan sonra tekken vardı 3 boyutlu haraketler falan. kaplan kapalı bi adam vardı onu alırdım hep, ne günlermiş be :) şimdi çocuklar ps4ü bile beğenmiyo
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Egld hemen kasa başına!
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Arayıp bulamadığın oyun hileleri varsa sor söylerim de oyun yaşım geçti:))
0BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()Ilk cümle yanlışlıkla olmus:)
Bakayn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bakayn ()Nakit olmayanlar napsin:) oh ne güzel ne dogal gaz ne elektrik parası da yoktur valla mis
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Yoktu tabiki bizim zamanda magaralara av resimleri çizerdik İnternet ve buzdolabı da yoktu doom lara croft ve gta da yoktu beac hemde 2002 de yoktu empiere earth da henüz icat edilmemişti sizin dönem çok şanslı sen onları birakta btc yorumu yap dayı)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Büyük jetonlu atariler:D
Adu. ket ce. kmeyi biliyor musun @ntmen_x :D
3 tuşa birden ba. sman lazım
Algerden için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Çocuklarıma alacam param olursa @ntmen_x hade insallah panik Sat isi olmaz
0BeğenmedimŞikayet
Algerden ()o zamanlarda garip joystickleri olan atariler vardı :)))
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Vayy hacı abi senin zamanında var mıydı pes falan:D
Anlarsan 2 el at. alım:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Fifa 22 de iyidir pes mi kaldı; ))
Btc 43 bin ve 43600 üzerinde kaldıkça sıkıntı olmaz
Kara_bey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Ben pes ediyorum tamam @ntmen_x
0BeğenmedimŞikayet
pulsarx ()Hocam merhaba ata ve audio coın için yorum yapabilir misiniz
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()Ya da 10 şubat Yarım ayından dolunaya kadar düzeltme olabilir. 4 şubat döngüüsü sıralamayı değiştirmiş olabilir.
calculator58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Kesinlikle ben de inanıyorum bunlara zamanında dediğini yapmadım Bis.. te halen toplayamadım
1BeğenmedimŞikayet
calculator58 ()16 şubat dolunay tarihidir. 4 şubat döngüsü ile hareketlenen c- o- i- nler için önemli olabilir. Ay döngü sıralamasının değişmiş olma ihtimali vardır. Dolunayda tepe yapıp düşme ihtimali yani düzeltme ihtimali olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()16 subatta yine döngü varmış @calculator58 hocam bunlar tesadüf değildir piyasalar da olan hareketler bu dönemlerde etkili oluyur daha dikkat etmek lazım demekki stop ve start seviyeleri bir kez daha gözden geçirmekte fayda var yada belirsiz piyasada gann prensiplerinin de dediği gibi hareketsiz kalmak lazım sanki
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Allah onları bildiği gibi yapsin @ntmen_x
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Paranın ağası biziz diye gündemde kalmaya çalışıyor lar toplanıp toplanıp piyasaları panikletiyorlar bir gemide toplantı fazla olursa o gemi batmaya hazır demektir xix endeksi korkudan 20 ile 38 arasında geziniyor us10y 2018 de 3.5 i. di yavaş yavaş 2 üzerinde kalırsa o seviyelere artabilir tahvil faizleri neden artar ? Para basma bitti nerden kaynak bulacaklar yoruma gerek var mı?
0BeğenmedimŞikayet
Kara_bey ()Ben kebap sevimm.. yarasin Insallah hakeden bu apar topar ne toplantisi
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Iyidir hocam siz nasılsınız nuls ta ekside kaldim birazdan vedalaşır yeni bi şeyler bakicam blz de inat eder gibi artıyor durmadık onda )
MMS için cevaplandı (yorumu göster)