Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (79)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Dursunlar abi daha önceki kombo jumbo grafiklerim de dursun hatta :)) ytd
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Elmasın yanına kelebeği de kaydettim
Dursunlar yanımda:)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline sağlık kardeşim
Aklında bişeyler vardı bu grafikle örtüşüyor
Bakalım takip edelim
Biraz netleşsin konuşuruz yine
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim bereketli kazançlar. ytd
ronx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ronx ()Tmm tşk ederiz
3BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu kelebeği de takibe devam bakalım.ytd
"Kelebeğin kanat çırpması gibi hava akımı sağlayan küçük bir hareket dünyayı kasıp kavurabilecek fırtınalara yol açabilir. "
- Butterfly Effect
https://altin.in/bossvurguncu
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Teşekkür ederim hocam inşallah
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet yapabilir ama illa yapacak diye bir durum yok yapsa da kısa vadede yapması dışında asıl hedefi değişmez daha ileri vadeye atmış olur. Kritik seviyeler kırılmadıkça çok büyük bir sıkıntı olmadıkça bu saatten sonra da büyük düşüşler beklememek lazım ama tabiki risk her zaman vardır olacaktır da hep. Hayırlı bereketli olsun. ytd
meleknur_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Tamamdır. Sağolasın
0BeğenmedimŞikayet
meleknur_06 ()Hocam ben buradan risk alıp parça girdim 27 ons çıkış yapmak için daha önce düzeltme yapabilir mi sizce
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Yatay ve çapraz dirençler de mevcut tabiki. Gann eğrileri gibi vs.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()@deniz88 Alt grafiklerden bakarsanız bir takım yatay destekler var 25.56-40 larda kırılmalar En yakın hedef ise 26.36. Gidişata bağlı artık. Gelişmeler nedeniyle direnç falan dinlemedi ama. FOMO ya da kapılmamak lazım. ytd
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkürler peyzajcı dostum
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Açıkçası ben de anlayamadım pek bunu kullanan kimse daha açık ifade etmeli yoksa döngü tarihinin yarılanması mı, Yarım ay döngüsü mü, yarı fiyat mı vs vs değişik anlamlar çıkabilir
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Emeginize saglik degerli dostum
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bilmukabele cümlemizden inşallah
16paramıknatısı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Hocam müsadenizle size bir sualim olacak Yarım döngüden ne anlamalıyız teşekkür ederim
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Teşekkürler Boss her iki ihtimalide belirtmişsin karar aşaması olarak yükseliş için de yumuşak bir düzeltme içinde takipteyim, Allah razı olsun.
0BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()eyvallah dostum
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Pardon 23.40-50 yumuşak bir geri çekilme olarak aklımda düzelteyim onu da. ytd
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Alt yorum silsilesine bakarsanız yorum yazdım arkadaşım, onun devamı buydu.
trader_1978 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
trader_1978 ()yarinki ay döngüsü için
yükseliş olurmu
gann a alizine göre
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Rica ederim estağfurullah :) fakat tabi şunu da belirtmeden geçmemek lazım 24.00 ve 23.80 Altın a inmedikçe üzerinde kaldıkça geri çekilmeler sınırlı kalıp, güçlü duruş olumlu görünüm devam edebilir o durumda bu beklentinin tersi olma ihtimali de var yani Yeni Ay'a kadar belki yükseliş devam etme ihtimali de olabilr düşenleri kırması zor gibi duruyor ancak yine de belli olmaz kim bilir belki kanadı tamamlar bile :)) nasip hayırlısı olsun inşallah herkes için. Bilmukabele Sen de kal sağlıcakla
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Zaman ayırıp cevapladığın için teşekkür ederim benim düşüncem de bu yöndeydi aynı fikirdeyiz açıkçası yanılabilirim diye yazmamıştım senden onay almak iyi geldi değerli yorumlarınla yine bir ışık aydınlanma geldi üzerime :))
Döngü de yükselenler bugün karar aşamasında olabilir gibi duruyor bakalım izlemedeyim. Tekrar teşekkürler sağlıcakla kal.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim ablam. Yani Gann ve Ay evreleri döngüsel analizleri çok basit olmayabiliyor tutturabilabilmek de kolay iş değil. Kompleks bakmak gerekiyor bana göre. Lakin bir yorum yapayım, yarın 24 Şubat 2022 Küçülen Yarım Ay döngüsü, bugün ve yarın geri çekilmeler gözlenebilir diye düşünüyorum sonrası Yeni ay evresi 2 Mart 2022 Çarşamba gününe kadar düşen ya da yükselen eğri çizip o günden sonra düşen ya da yükselen bir eğri çizebilir de. Ancak bana göre Yeni Ay evresine kadar hafif hafif mi olur bilemem geri çekilme eğilimi olabileceğini düşündüm. Özellikle 24.40-50 seviyeleri kafamda daha yumuşak bir çekilme olarak kalıyor. Biliyorsun Mart karışık bir ay Hem şu FED faiz varlık alımları kararları olacak, hem de 21 Mart Bahar Ekinoksu yani Mevsimsel döngüsü olacağı için Ay döngülerinden çok daha değişik etkiler ile karşılaşılacağını düşünüyorum. Asıl başlangıç 21 Mart 2022'deki Mevsimsel döngü diye umuyorum :) ytd
1BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğine sağlık Boss üstadım, bir sorum olacak nacizane bugün Yarım ay döngüsün deyiz yeni aya kadar nasıl bir süreç izlenebilir dolunay döngüsüne yükselişle başlayanlar bugünü nasıl deneyimleyecek biraz araştırdım ama bu gann analizinde acemi çaylak olduğum için paylaşmıyorum senin fikrini almak isterim.
2BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkürler sağ olun inşallah faydalı olması umuduyla
Miryaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Çok teşekkürler, bereketli kazançlar güzel günler
Partner_41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Beğeniyi verdik emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim sağ olasın üstat cümlemize inşallah
Kün_Fe_Yekün_19 için cevaplandı (yorumu göster)