Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
Ümit62 ()Teşekkür ederim
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
frikuva ()Hocam celo görünüyor?
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Teşekürler ayhan bey
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()0,36400 üstünde kapanıslar yaptıgında alınır dostum.
Adanalıyık için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()ikisi de calışmadıgım ve yanlış bilgi vermek istemedigim ürünler dostum. takip edenler varsa onlara sorabilirsiniz.
Ümit62 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()mesela @ANK82 shiba buralarda 3 gündür oyalanıyor. artık bu bölge onun için çok güçlü bir direnç ve ya destek oldu önümüzdeki zamanda. aklında bulunmalı.
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adanalıyık ()Ayhan bey gala burdan alınırmı?
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()İnşaAllah MaşaAllah diyelim :)))
0BeğenmedimŞikayet
Ümit62 ()Ustam bu hegic ve mbox geri kaldılar sanki ne dersiniz
1BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Teşekkürler hocam sağolun.
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()cuma gününe kadar yukarı igne bekliyorum. düşmesi için bir sebep görünmüyor su an için. olumluyum.
Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()0,075 ve 0,090 rahat görecektir. stake oranı güzel görünüyor dostum. degerlendirilir.
Burakgold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Evet çıktı
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()bnx grafiği çıktı mı?
0BeğenmedimŞikayet
Derinn_35 ()Hocam btc neler yapar bugün ABD de açıldı :)))
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Hocam ach ile ilgili bir çalışmanız var binance stake bölümüne geldi buralardan alıp stake etsem mi 10 güne yıllık %200 veriyor :)
Tepe noktalara gelmiş güvenemedim alsam mı beklesem mi?