Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0872 15:20:17
EUR 37.3593 15:20:17
USD 34.3381 15:20:17
ALTIN ONS $2751.8700 15:20:17

Konu: shibayı satmıyorum satmadım sormayın :))

shibayı buradan takip edin lütfen. fibo destek direcleri ve yatay destek dirençleri. maviler direnc kırmızılar destektir.

Yorumlar (17)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

her ne zaman neyi merak ederseniz sorabilirsiniz. anlatırım bildigim kadarını

ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Bu konu da değil hocam
Genel olarak bu yazdığım
Çok terste kaldım
O yüzden bu piyasayla ilgili herşeyi ogrenmeye açığım:)
Hatta biraz grafik öğreneceğim uygun buldugum zaman da

Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tesekkürler dostum var olun

Hrzm_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Adaletsiz ()

herkesin ilkelerini sonuna kadar almış :)

Hrzm_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hrzm_ ()

günlük like hakkım dolmuş. ama gönülden bi like attım.

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

valla para bu. mümkünse canınız istesin :)

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Kendimi övmek gibi olmasin
Okuduğunu anlama ve analiz yapabilme de iyiyimdir hocam:)
Ama canım isterse:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

bekliyorum ve gelirse bizim için iyi olur diyorum acıkcsı

renklay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

1 95 almistim 1 75 suan stop yoktu. btc icin 42.100 mu bekliyorsunuz

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tlm bende cok eser miktarda kaldı. stop yapmaya degmeyecek kadar. :) ama siz stopsuz kalmayın. faydasını görürsünüz

renklay için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

renklay ()

Hocam tlm den stop oldunuz mu ben unutmusum :)

1BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tebrikler. kısası bu diyebiliriz :)

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Kesinlikle
3 kere okudum kelime kelime
Bu direnç ve desteklerin sağlamlığı yada çüruklüğü tamamen biz yatırımcıların o noktaya yuklenmesiyle alakalı

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

tekrar tekrar okumanızı ve iyi idrak etmenizi isterim. öğrenmek herseyden daha güzeldir.

0BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Çok teşekkür ederim
Allah razı olsun sizden
Bu konu da aydınlandım sayenizde:)

0BeğenmedimŞikayet

Ayhnkpln ()

destekler ne kadar kuvvetli ise o kadar zor kırılır. misal şimdi ben orada gördüğüm destegi işaretledim a burası kırılmaz deyip stop atıyorum ve arkama yaslanıyorum malı satmadan. ben görüyorsam çogu trader da görüyor bu sekilde savunmaya geciyor aynı noktaya. böylece mal satmak yerine destegi güçlendiriyor. ama piyasa yapıcılar ve elinde o coini olanlar büyük satıs yaparsa ve korkuya sebep olursa o destekler de cok koly kırılıyor. direncler de ynı bu mantıgın tersine çalışıyor. şimdi ben aa bu direnc var ürün buradan yukarı çıkmay zorlanmış burada satıs yapayım deyip emir verirsem ve bunu cok yatırımcı yaparsa, o dirençten fiyat satıs yiyip aşağı gidiyor ya da stabil devam ediyor. @ANK82

1BeğenmedimŞikayet

ANK82 ()

Peki bi soru sorabilirmiyim
Bilmediğim için soruyorum
Olurda 28 gelirse oraya değince ilk etapta bi zıplama yapar mı
Yoksa direk iner mi?
Bu soru sadece bulunduğum pozisyon için değil
Yani normaldede bi coin desteğe değince bi tepki olurmu

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum