Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Mutlaka olmali nakit. Ipsiz cukura inilmez kardesim.
emek36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()İns dostum umduğumuz gibi olur...
Hiç bilgim yokken ve burayı takip etmeden önce sadece önceki grafiklerden hareket ederek kazanıyordum, hiç takip etmiyordum ama.
Burayı takip edince insan ister istemez etki Altın da kalıyor malesef. Mayısta düşüşe yakalandıktan sonra zaten belimizi doğrultamadık. Şimdi biraz daha sakin yaklaşabiliyoruz. Yaklaşık 3 aydır %10 nakit tutabiliyorum mesela :))
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Ben bir yikselis dalgasindan sonra marttabbir ufak asagi duzeltme ile yukari yon buluruz diye dusundum. Tarih tekerrur ederse.
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Peki dostum dönüş için senin düşüncen ne? Var mı bi ön görün zaman olarak
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()artık uzun vade diye bir sey yok. orta vade max.
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Aynen yükselişleri değerlendirmek lazım, bi tane kaçırdık, az satmıştım, bi dahaki yükselişte yarısını yollarım. Dediğin gibi fırsat her zaman oluyor, uçsa da kaçsa da
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()artık ayı boga cok uzun sürmeyecektir. aylarla sınırlı olacaktır. sabır gerektirecek.
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Aynen dostum, ama tuhaf bi durum var, milleti al sata mı alıştırıyorlar, yoksa uzun süreli ayıya mı girdik bilmiyorum. Girmişsek zaten dipsiz kuyu, ama 10 ay oldu, çoğu gitti azı kaldı :))
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()alma. dibin dibi var ve fırsatlar bitmez biliyorsun.
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()@Ayhnkpln dostum bunları biliyorum hatırlıyorum, o zamanlar benim portfoyu sana atmıştım hatırlarsın?
2 coinde zarar fazlaydı yüklü, yani zararkes düşünmedim o yüzden. Daha önce başıma geldi, satınca yukardan almak zorunda kalıyordum.
Data gitti, Degoya ekleme yaptım bugün %5.
Kalan nakit %15, bununla da galiba hiç almayacam.
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()Ön görünüz süper
Ama ben uygulayamadim
0BeğenmedimŞikayet
ANK82 ()@Ayhnkpln
Çıktı)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()bak burada @ANK82 umarım bu kez cıkar.
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()@emek36 kardeşim buna da bir göz at lütfen
0BeğenmedimŞikayet
Mito88 ()İnşallah hocam öyledir biraz uzaklaşsak rahatlıcaz
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()asagıdaki grafiği gündüz attım. akşamcılar için tekrar hatırlatayım. açıklamayı da okuyunuz. siyah rakamdan donduk nokta atısı. umarım böyle devam eder.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()haha :)) öyle bir niyetin mi vardı? like istegim yok. ama begenilmesi sizler için daha iyi olur tabi :) yoksa kaale alınmadıgımı düşünürüm.
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()Rica ederim güzel insan kazandığımızı paylaşmıyoruz bari like veda olsun:)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Eyvallah dostum tesekkur ederim :)
Harme5634 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harme5634 ()ÜzülmeBen atıyım kardeşim senin yerine @Ayhnkpln abime iki üç gündür fazlasını hak etti
Berat_halil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Like hakkım doldu :) teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Hele hele bugun defalarca attim grafikler dahil dostum
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Teşekkürler Allah' razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Sayfamda bol bol mevcut sordugun :))
0BeğenmedimŞikayet
Berat_halil ()Sen kusura bakma bende yanlış bişey mi söyledim dedim acaba btc sormuştum :)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Tamam Ayhan sxp devam
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Beklemek lazim biraz daha firat dostum
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Shib a gecsem mantikli olurmu
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Cok ta saglam durmuyor dostum. Dun yolumuzu aldik giderken bugun malesef dusus gördük ve o da etkilendi
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Sxp de durum nasıl Ayhan kardeşim, sankisxp sağlam duruyor gibi