Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
-2BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Ben zararda değilim paralı grup diyorsun değil senin ağzından çıkacak lafın hep tersini yaparım bu kadar basit rüzgara göre analiz yapılmaz bunu sen çok yapıyorsun o yüzden seni takip edicek adama iyi psikoloji lazım
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()btc sert hareket ettiğinde (aşağı yukarı farketmez ) burası karışıyor :)))
Merhaba dostum nasılsın, emeğine sağlık bu arada @Luciferr01
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Analizlerim çorba değil. Burası kripto. Bir kere senin bunu algılaman lazım. O an alman gerekir alırsın sonrasında akıntı değişir sende değişirsin. Bu kimi zaman seni büyük bir zarardan kurtarır kimi zamanda o karı alamamanı sağlar. Bu anlaması zor bir şey değil. Şimdi günlerdir bana saydırıp duruyorsun. O paralı kurduğun gruplarda ağzımdan çıkacak laflara baktığın günleride unutma. Ben aynı kişiyim. Analizlerimde aynı. Ama senin söylemlerin zıt yönde değişti. Bence kendini sorgulamalısın kaybettiğin tutarlar dağ oldu büyüyor bunun sorumlusu ben değilim. Zaten paralı grubunda da söylediğim gibi 63k dan her şeyimi sattığımı sizinde düşünmeniz gerektiğini söylediğimde full nakite dönseydin belki canın bu kadar yanmazdı.
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Bunun üstüne egoist ve insanlara aşşağılayıcı konuşmanda çabası hadi bak işine
3BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Senin ne faydan var 42 altı yok dedin düştü 34.500 yok dedin düştü şimdi burdan long açmışın belli 50k gelecek diyorsun biz 50 geleceğini 2 hafta önce söyledik analizlerin aşure kazanı gibi analizlerin tutmayınca sayfadan kaçman kendini unutturmanda çabası senin tek faydan laf olsun torba dolsun sayfada gerisi boş 34.500 altı yok diyip mal aldıktan sonra zararkes yapmanıda biliyoruz o yüzden en kısa zamanda bırak bu işi ekonomi bilginde sıfır halen boş yere çabalıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Yüzde 50 nakit var hocam gelirse oralardan yapıştıralım o zaman hep beraber inşaallah
0BeğenmedimŞikayet
mmelih25 ()6.15 TL maliyetli mal var elimde
0BeğenmedimŞikayet
mmelih25 ()Gala için ne düşünüyorsunuz
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam şöyle geriye dönüp bir düşünün lütfen. 40k dan 23 günde 52500 e getirdiklerinde çoşkudan FOMODAN çok mutluydu herkes. Sonrasında kademeli 39k ve 32k getirdiler. Şimdi de 32 den 45 e çıktık aynı çoşku ve heyecan var. Bu duyguya kapıldığımız ve geçmişi unuttuğumuz an herkes için acı sonuçlar oluyor. Belki bu kez sonu kötü bitmez ama biz geçmişten ders çıkarıp her daim temkinli olmalıyız. O yüzden şu seviyenin aşağısı olmaz şu seviyenin üstü olmaz gibi söylemler yalnızca bizi yanlışa sevk eder
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Tamam hocam yani 40 a kadar gelmesi normal demi ordan altı olabilirmi
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Emeğe zerre saygın yok. Yüksek ihtimalle kendinede saygın yok. Öyle sanıyorum ki memleketede zerre faydan yok. Umarım vatana milletine sende güzel şeyler bırakabilirsin. Çabala lütfen biraz
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Daha önce 37-38 iken sattım elimdekileri. Shortta açmadım. 40 a geldiğimde sattığım yerlerden daha düşük olursa alt ürünler alabilirim. Değilse almam hocam
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Çekirdek kola yaparak mı bekleyelim 50k yı sen daha iyi bilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Esaret7 ()Düzeltme 40 lara gelirse ordan alalım mı hocam yoksa 50 yi bekleyelim mi