Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Kardeş kaçtan döndü btc :)
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Bende 42.80 son kardeş. ytd
Esaret7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Şu an düzeltmeye girdi btc . 44k da bekledim ben 45k dan geldi sorun yok. Henüz alım yapma abd görelim bakalım. Nakitin hep bulunsun
YıldızBitco için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Kemik yaşı 52 olabilir ama beyin yaşı tek haneli ..
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()@eocal2021 @abdullahhaci sadettin88 hepsi aynı kişi yarın öbürgün kaybolur sayfadan başka hesap açıp gelir yüzsüz
Berat_halil için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Anlamadığım ne elde etmeye çalışıyor, fikrini bir kere yazarsın ytd olmadan, sonrası zaten insanın kendi iradesi, burda o kadar dillendirmenin arkadında ben art niet ararim o nedenle bas engeli, kendi çalıp kendi oynasın
maxmax35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Onunda boş vakti çok zaten boş yorumlar yaptığına göre
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Engel atıcam şimdi zaten onunla uğraşacak boş vaktim yok.
Switchb4ckk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()evladım 33 bin geldiginde el öpmeye beklerim SADECE EL
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()neyi inkar etmişim ?
0BeğenmedimŞikayet
Switchb4ckk ()Hocam bırak şu vasıfsızı 52 yaşındayım diyor hareketlerine bak aklı başında olan biri böyle yorumlar yapar mı sizce ne kendisine nede çevresine faydası olmayan bomboş bir tip @eocal2021
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Adam kendi yazdığını inkar ediyor ya . Yüzsüzlük olmaz bu kadar
fırat33 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Saadettin88 biz seni evvelden tanırız. Senin kumaşın belli kardeşim. Sen paintte grafik çizip gönder buraya. Tarih saat koymayı unutma
eocal2021 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()evladım bilmedigim insanlar ile beni aynı sınıfa koyma burada 4 YALDIZ alıp
ultra mehga turbo grafik verip sadece tekniklerin anlayacgı dilde mesaj atıp
basıp gidenlere deger veriyorsunuz. Ciddi anlamda zerre kadar anlayan sayısı sitede
%0.1 oranında. BUNA SENDE DAHİLSİN... kusura kalma eski mesajlarına baktımda
o YALDIZI nasıl almışın merak ettim
0BeğenmedimŞikayet
fırat33 ()Bırak onu Allah aşkına, artık benimde sinirlerimi yıprattı 24 saat burda duşecekte düşecek cvp verip kayda almayınki burdan prim alamayınca belki kaçar):
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()gold32 nin mesajına cevap olarak
0BeğenmedimŞikayet
eocal2021 ()bunu ben yazdım cevap olarak
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Bunu sen yazmadın demi ? Abd de kardeşim var diyordun o mu yazdı yoksa
0BeğenmedimŞikayet
berkcan_258 ()Sana gözlük de yetmez. Büyüteç, dürbün ne varsa kullanman lazim
0BeğenmedimŞikayet
maxmax35 ()Ne kadar hayal dediğin yer varsa hepsi tek tek geliyor.