Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Teknik Analiz ile uğraşan bir sürü insan var, herkeste ayrı ayrı farklı farklı rakam var. Demek ki bir yerde yanlış var..
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
6BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Hocam, yanlış anlamayın benimkisi sadece bir elestiri. Elestiriyi kabul edip degerlendirmek sizin bileceginiz is. Insanlara kesin ifadelerde bulunmak bence dogru degil. Bende teknikciyim sizi anliyorum yalniz teknikte her zaman ikinci bir ihtimal vardir ve hicbirsey kesin ve net degildir. Yaptiginiz alim satimlariniz bereketli olsun ama sunu unutmayin: Piyon deyip geçme, birgün şah olur. Şaha da fazla güvenme, gün gelir mat olur.
Bol kazanclar dilerim hocam. Subat ayı icinde tekrar konusalim bu konuyu isterseniz.
0BeğenmedimŞikayet
fernando_59 ()Cunku suanda dolar kisa ve orta vadede yukselmeyecek.
Siz de yorumunuzdaki bu cümle ile kesin konuşmuş olmuyor musunuz?
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat__Reis ()Aynen katılıyorum itidalli ve gerçekçi bir yorum olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Orada yazılanlara inanmadın mi? O alışların tarihlerine gidebilirsin yorum geçmişimde, sonra bunları grafiklerde bulabilirsin saatleri ile birlikte karsilastirirsin.
@Anadolu66_
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Ağzınıza sağlık yerinde bir cevap olmuş.
0BeğenmedimŞikayet
yldrma ()Aynen abi iyi ki varsın. iyi geceler...
1BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Anadolu bendeki özgüvenin sebebini mi arıyorsun kardeşim? Profilimde "kişisel görüş ve yorumlarda" kayıt Altın a aldığım alış satışlarda bulabilirsin..
0BeğenmedimŞikayet
Denniss_ ()En son bize 800 küsürlerden aldıran arkadaştır o halâ tavsiye vermesine şaşmalı
0BeğenmedimŞikayet
Viccik ()Cok guzel anlatmissiniz bende sizin gibi dusunuyorum saygilar
12BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Hocam seni tanimam etmem yalniz bende teknik analiz yapiyorum. 15 yildir bu piyasadayim hem temel hem teknik analiz yapiyorum. Yaklasik 6 yildir bu platformda yaziyorum. Teknik analiz uzerine bir cok egitim ve seminere katildim. Ama sizdeki ozguveni anlamis degilim. Onu kaciracak, burasi son, asla dusmez, kesin cikacak veya daha altini bekleyen kaybeder gibi yorumlar cok fazla iddiali. Her ne kadar teknik analiz yapsakta temel olaylar ve bazi oyunlarla teknik tuzaklar olusturuluyor. Bugun birine alim yonunde tavsiye verdiginizide gordum cok sasirdim. Ozguven iyidir ama fazlasi zararlidir. Subat ayi icinde fazlaca yanilacaginizi dusunuyorum. Emek verip ciziyorsunuz elinize saglik ama bence daha dikkatli yorumlamalisiniz. Cunku suanda dolar kisa ve orta vadede yukselmeyecek. Teknik oalrakta, temel olarakta. Ons ise uk. rayna hatrina burda. Tum ulkeler faiz artiriyor ve sıkılastirma yapiyor. Parayi kisiyor. Evet uzun vadede yukselicek ama kisa vaded en azindan mart ortasina kadar ne dolarda ne onsta bir yukari yonlu bir hareket olmayacak diye dusunuyorum. Izleyelim bakalim. Hayirlisi.
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Tek Rakibimiz Türk Hava Yolları bu böyle bilinsin; )) iyi geceler.
0BeğenmedimŞikayet
havuçbaba ()Kapanış ne zaman oluyor
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Orada ki 787 öylesine bir rakam değil, son birkaç muma baktığınızda üzerini görüp şuana kadar kapanış yapamaması tesadüf değil..