Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()dolar ı 4 cent daha yukarı atamaz mıyız :)
TheNight için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Şuan dolar 13.87 hedefli, Ons Altın ise 1819 altında sarkma yapıyoruz 1847 hedefli çalışıyor. Tamam öyle olsun:)
Anadolu66_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Anadolu66_ ()Yok yok Şubat ayı içinde tekrardan konuşuruz. Onsta dolar da şubat ayı içinde aşağı bekliyorum. İzleyelim. Daha konuşmak için çok erken.
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Bu şubat ayında düşmeyecek gibi @Anadolu66_ isterseniz görüşmemizi mart ayına erteleyelim.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Amin inşallah hepimiz kazanalım hakkımızda hayırlısı...
Allahın_bir_kulu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Çok teşekkür ederim sizinde inşallah.
Mustafaizmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Şanşınız bol kazançzınız bereketli olsun inşallah... Piyasa bu hiç belli olmaz Nasip bakalım sabırla takipteyiz...
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Haftaya yükselir diye düşünüyorum.
1BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Biraz şansizim bu aralar :)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaizmir ()Bana kızmayın lütfen daha dün gibi hatırlıyorum o ğünü heyecanınızı paniginizi:) Lakin bu işler sabır işi:) Birde ironi amaçlı yazıyorum siz aldıktan sonra haklısınız çok yükselemedi:)
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Bende o zaman alım yapmıştım :) ışık gördüm dedi ışığa gidelim derken o gün bugündür karanlıktayiz :) Neyseki çok uzak bir rakam deil tek tesellim bu
Return_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Gitmez insallah bidaha
DeLyChe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umuut81 ()Aslinin geri dönüşü:))
DeLyChe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buğra_Eylül ()Hepimiz için inşallah canım
0BeğenmedimŞikayet
Buğra_Eylül ()Hepimiz için inşallah canım
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Hayırlısı olsun canım hakkinda.
Buğra_Eylül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Buğra_Eylül ()Engellesin, zaten artık 3_5kisiden başkasını dinlemiyorum, Tesla hocam kiziyo:))
0BeğenmedimŞikayet
Allahın_bir_kulu ()Kendisini elestirenleri engelliyo hemen. Sayfanın %60 engellidir kesin kendisinde.
Buğra_Eylül için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Paramedikal ()Ben de bu sidik yarışını çözemedim gitti , kendi yorumunuzda kısa vade orta vadede dolar yükselmeyecek demişsiniz sonra dönüp en azından Mart ayına kadar değil yazmışsınız. Mart ayına 1 ay var piyasada 1 ay vade değildir bilirsiniz. Size göre uzunu ve kısası ile vade anlayışı nedir ? Arkadaş tahmin yazmış eleştirmiş ama karşı tahminden geri durmamışsınız. Nedir bu en usta benim telaşı ? Bırakın bu işleri yahu yapan yapsın o yorumu alan alsın satan satsın siz işinize bakın. Hanginizin tekniği Aralık 2021 i ölçtü , biçti ? Bu ülkede artık dolar kuru dediğiniz şey birilerinin iki dudağının arasında Nas der çıkar Fas der iner bu yaştan sonra dudak okumayı mı öğrenelim ne yapalım?
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Sahip olduğunuz ya da ilgilendiğiniz teknik analizi gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Bunu sadece size değil, burada yorum yapan diğer tüm arkadaşlara diyorum..
@Anadolu66_
0BeğenmedimŞikayet
Buğra_Eylül ()Bir like de benden, çok güzel tespit
0BeğenmedimŞikayet
TheNight ()Benim net konuşmamın sebebi sahip olduğum teknik analiz bilgisinden ileri gelir.. Bu işte yanılmayan yoktur. Benim başarı oranı dediğim gibi profilimdeki kayıtlarda..