Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
1BeğenmedimŞikayet
salih2837 ()grafikte ruyadamıymış!
BuNickTamYirmiHarfli için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Emeğinize sağlık :) iyi geceler.
REST_IN_PEACEE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()orta vade dıyelım hbr akısı onemlı . dolar ın bır gece dakıkalar ıcınde 5/6 tl dusmesıde buyuk bır hbr le oldu hersey buna baglı. sadece beklentı bu. kendı hesabınıza gore planlamanızı yapın sızler yınede. ytd dıye yazmıyorum zaten sayfaların ust kısmında burda paylasımların hıcbırının y. tavsıyesı olmadıgı belırtılıyor ozellıkle uye olurkende zaten kabul edılıyor. onun ıcın bu sımdılık kenarda dursun dıye paylastım.
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()herkes kaderını yasar. iyi geceler.
Fatihcoskun41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Vade süresi gözüküyor mu peki. Yakın gelecek mi uzak mı ? 1200 baz faizde yetmez gibi duruyor hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Off öyle olursa ortalık kötü olur ya birsürü zarar eden insan var çok kötü olur düşünmek bile istemiyorum gerçekten teşekkür ediyorum hocam emekleriniz için hayırlı geceler
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()oralara kadar beklemesemde dogru gormussun. once ılk hedefımıze gelebılırsek daha net goruruz ne olucagını. çok aman aman buyuk bır suprız hbr dusmezse pıyasalara beklentım bu yonde.
0BeğenmedimŞikayet
Şahlanıcaz047 ()Gidişat nasıl olur usta
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Anlamadım vallahi hocam bence mümkün değil o seviyeler
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()5 lira yazıyor doğrumu hocam
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Sabah bende sordum söylemedi. Sanırım ilk başta 9.61 sonrasında 5,56 grafikte :))
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()grafıkde yazıyor form. hedeflerı dostum.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihcoskun41 ()Hocam formasyon hedefi dediğiniz sayı kaç usd de tek haneler mümkünmü
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()form. calısırsada altını olan dusunsun napalım.
Hüma94 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()formasyon hedefı sımdılık sessızce beklıyoruz.
Şahlanıcaz047 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Şahlanıcaz047 ()Kusura bakmada ben pek fazla anlamadım daha net yazarmiisn
0BeğenmedimŞikayet
Hüma94 ()altını düşünemiyorum herhalde baya düşer
0BeğenmedimŞikayet
deniz_ege ()You can say the target :))) ıs it more or less than 1500
1BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()toplum hazır degıl :)))
umides için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
umides ()altın hedefini de yazda hocam alem hedef görsün :))
0BeğenmedimŞikayet
REST_IN_PEACEE ()yorumada pek gerek yok aslında rakamlar hedefler ortada
0BeğenmedimŞikayet
BuNickTamYirmiHarfli ()Şair ne demek istiyor grafik yorumlamayalar için hocam selamlar