Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
0BeğenmedimŞikayet
gizli_lider ()Ipin ucunu kacirmayi ve donusun faiz artisi oldugunu yazdin.
Tamam bende diyorum ki faiz daha da duserken dolar da dusecek.. ve arttiriyorum diyorum ki enflasyon da dusecek.
Bu yazilanlar burda kalacak ve surec yasaninca bunu gorecegiz .
Ek olarak diyorum ki ben 6 yil iktisat okumusum okula kampuse ayaklarim gitmis gelmis diyecegim.
Sizden ise karsiliginda hicbir sey yapin yazin talebinde bulunmayacagim.
Hodri meydan kardesim.
Faiz duserken gecici bir hafif yukselme tuzagini gorup dusus trendini izleyecegiz.
Bu iddiayi benden baska savunanda burda zaten yok
Prens02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özkan2323 ()Arac fiyatlari dustu hocam . 1 2 ay oncesine vore fiyatlarda gerileme var.
0BeğenmedimŞikayet
Prens02 ()Senin yazdıkların ipin ucunu kaçırmadan önceydi bu saatten sonra 800 baz puan faiz artırımı ile dolar ancak 10un Altın a iner ordanda alıcılar bekliyor zaten atı alan Üsküdarı çoktan geçti
gizli_lider için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gizli_lider ()Bu bir sure sonra piyasadaki saticilarin ve alicilarin ortak noktada bulusana kadar devam edicek sureci getirecektir.
Ben galerici degilim bu fiyatlardan alacak alicida degilim.
Fakat piyasadaki saticilar mal ve para dongusu acisindan eninde sonunda direnemez minimal zararla da olsa fiyatlari assagiga ceker. aksi halde sabit giderler surekli devam edeceginden satici taraf karindan taviz verecek ve daha sonra piyasadan beklenti seviyesinde alim satima devam edicektir.
Bu kuramsal metotlar ne kadar basarili olursa o kadar faaliyete devam edebileceklerdir. aksi halde iflas gelir.
Bu iflas edenin yerinide piyasada bir kosede firsat yatirimi bekleyenler hemen dolduracaktir.
Sistem bu sekilde isler. hep boyle olmustur. Para ve ticaret piyasasi firsatlarla ayni zamanda tuzaklarla doludur.
0BeğenmedimŞikayet
Prens02 ()Araba ucuzladı diyelim alacak araba varmı peki? Ben galerileri arıyorum araç yok ikinci elleri sıfırından pahalı Türkiye de kalkan bişey inmedi inmez inmeyecek.
gizli_lider için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dawsons ()Bu çok spesifik bir örnek bu tutarda inen araç fiyatı çok yok muhtemelen arkadaş gereğinden fazla risk payı koymuş aracına, konutlarda da bu tarz örnekler var yldz olmadığı için görüntü atamıyorum maalesef.. umarım düşer tabi ama çıktığının yarısı kadar bile düşeceğini düşünmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
gizli_lider ()Arac fiyatlari inmez enflasyon daha da ucacak deniyordu.
Neden inmeye basladi dersiniz?
Ev fiyatlarina gelince bolgesel anlamda degiskenlik gostereceginden yani subjektif olacagindan farkli skalada seyretmeye devam edicektir.
Burda demek isteidigim sudur;
Hepsi bugune kadar hep artti. araba da evde. fakat bugun arabalar degisiyor fiyatta demekki. dahada inecek. Ama evler icin baska bir diagram var. piyasasi farkli isler