Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0418 17:32:07
EUR 36.0230 17:32:07
USD 34.5545 17:32:07
ALTIN ONS $2685.9150 17:32:07

Grafiği gönderen: LostPassenger

⭐⭐LostPassenger ()
Bitcoin

Yorumlar (61)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Şimdi grafik atarım iniş rakamlari belli elimizde btc var ise madem kesin inecek stop yapar aşağıdan aliriz yada altcoinler de stop yada elde tutarız başka bir şey yokki bu inişte nakit tutanlar dipten almış olur yatırım işi her alınan 2 saatte 3 günde artar demek degilki bu inislerde yedek nakit varsa aliriz full girmemek lazım inişler alim fırsatları kaçmaz en azından

Yeliz_ben için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yeliz_ben ()

Abdullahhaci maksadı nedir anlamadım, zaten anlamasamda olur...

AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_Ottoman ()

Zarardan başka birşey değil.

0BeğenmedimŞikayet

AttackLord ()

Kimi engellediniz

0BeğenmedimŞikayet

Yeliz_ben ()

Kimdir nedir bilmiyorum ama bu zamanda moralimi bozana acımıyorum. Engellediğim için bir şey kaybedeceğimi düşünmüyorum açıkçası

_Ottoman için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

_Ottoman ()

Kendisi binbir surat sadettin her düşüşte gelir gece gündüz insanların zararı için uğraşır birden fazla nickle kendi kendine felan konuşur.

1BeğenmedimŞikayet

Yeliz_ben ()

Sadece moral bozuyor, engelledim

ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Alpslan ()

O kadar ucuza Ayçiçek yağı kalmadi :)

abdullahhaci için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hamarat ()

İyi akşamlar btt bugün borsalarda görünecekti henüz yok bilginiz varmı

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Bende anlamıyorum sürekli düşecek demek neye yarıyor btc düşüyorsa isteyen başka coin alsin kıtlık mi var ; ))

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Gelirse %50 nakit kuralı işler her şey sürekli çıkacak yada düşecek diye bi kural yok full girenler için stop yapmayanlar için sıkıntı olur yapacak bi şey yok ona

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Herkes fikrini belirtebilir obo var dedik günlükte obo bitimi yükseliş bandi başlar 37700 den tepki alımı gelmiş tekrar orayi kırmadan 20 bin filan yazmak nedir anlayamadım

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Kardeşim her girişimde btc artacak yazayım elbet artar sen yorumlarının % 80 i inecek yazıyorsun ve kesin tutar düşer demeye devam et bence zaten btc almıyoruz btc altcoinleri etkiliyor o yuzden yakın takipte neden sadece btc ye taktin total örneği verdim oradan para hacmine dikkat çektim nasil satış yediyse geri gelir tekrar sürekli düşecek deme bence rakamlari yazdim zaten 38100 aşağısı bi görelim musade et de grafik atamıyorsan yetki gelince grafikli anlat ben hiç bi şey anlamadım 20 bin ne demek çözemedim

1BeğenmedimŞikayet

Shn_1907 ()

Bu arkadaş muhtemelen yeni nick'le gelmiş, geçmişte birini hatırlatıyor tarzı aynı ismi kalsın. :)

Derinn_35 için cevaplandı (yorumu göster)

-2BeğenmedimŞikayet

abdullahhaci ()

enbasit düz mantık 64600 zieve kaçtan çıkıldı 29300. 69000 zirve cıkış ne olur 33900$. Bu kırılırsa 28800 gelir
en buyuk direnc

1BeğenmedimŞikayet

Derinn_35 ()

Neye göre, kime göre…Bırakın şu felaket tellallığını

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Haha:))
Bırak şu boş adamı ya

-1BeğenmedimŞikayet

abdullahhaci ()

grafik veremiyorum verebilsem ispatlardım

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Tabi tabi ordan 10 bin 9 bin hatta 5 bin bakmışsın btc delist olmuş ya önceden de indi 39 bine ordan çabuk toparlar sıkıntı yok

-2BeğenmedimŞikayet

abdullahhaci ()

30000 fitili ateşlendi ilk 35500
sonra 29600

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Bilmem ben kaldıraç vadeli 1 kez denedim bana ters geldi btc 1 h da bayrak flama var 37100 u aşağı kirarsa 35300 görünüyor 45 bine 55 bine gidecek görüntüsü verip terse sardi altcoinler felç yakında tepki alışı çabuk gelir inş

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Yüksek kaldıraçda dediğin gibi sıkıntı. Ancak terste olan eldeki coinler için x2 ile burdaki rakamdan %50 daha düşeceğine inanmadığın coinse denenebilir düşüncesindeyim

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Vadeli sıkıntı bence o zor en iyisi beklemek takviye varsa ufak alımlar yapılabilir btc yaptı yapacağını 45 bine giderim derken 38100 ve 37700 e kadar iniş yapıp yine balinalara çalıştı altcoinler yerlerde 2.03 den 1.78 e inen total 300 milyar $ lık alış satış hacmi yedi masa sahipleri kazandı yine oyuncular çarpıldı

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

İşin daha enteresanını söyleyeyim ferit;
Spotta terste olanları x1 veya x2 lo. ng olacak şekilde vadeliye taşımayı düşünüyorum. Eğer piyasa dönecekse tersten cok daha hızlı cı. kmış olurlar.

Böyle bir fikrim de var ancak likidite yani coin kaça düşerse paranın sıfırlanma değerleri olarak kaç verecek onu kontrol etmem lazım...

ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ferit1919 ()

Bereketli olsun. Başkan. Vadeli dikkat ve takip gerektirir. O bizi biraz asiyoo:) artık spota dönde güzel grafiklerini bekliyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Yürü be lordpasanger:)))

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Daha ne kadar yazayım bilemiyorum...
Vadeli işlemlerin tavsiyesi olmaz ama onu dahi yazıyoruz paylaşıyoruz...39045 döndü şimdilik

@ntmen_x @Roketci_1234

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Eyvallah sana da bereketli olsun:)
%25 oldu. 39000 a dikkat...

0BeğenmedimŞikayet

ntmen_x ()

Bereketli olsun ben gxs ramp ve pond da devam ekside stop ta yapmadım pond ekledim alıp sattim 3 $ kar var çay parasi çıksın dükkan boş kalmasın :))

0BeğenmedimŞikayet

Roketci_1234 ()

Bereketli olsun kanki:))

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum