Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (130)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Günaydın size de geçmiş olsun o halde. Geçmek nedir bilmiyor haklisiniz. Bir de sizin bu yorumunuza disslike vermişler. Insanliktan iyice uzaklaşmışlar. Duzelttim ben.
Sb12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Günaydın dostum. Artık iki gün daha devam ederse gidecegim sanirim doktora
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Günaydın dostum, iyileştin sanıyordum. öksürük iki gündür esir aldı benide. Denemediğim ev yapımı ilaç kalmadı malesef. Gece antibiyotik aldım azaldı. Sekiz günlük öksürük çok gerçekten. İyi dayanmışsın. Enfeksiyöz veya astım olma ihtimalin yüksek. Dr a görünsen iyi olur. @Ayhnkpln
Ayhnkpln için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sb12 ()Bende pozitifim 5 gün oldu öksürük ve boğaz ağrısı mahvetti valla bitkisel herşeyi yaptım banamısın demiyo valla allah şifa versin herkese
0BeğenmedimŞikayet
aşırı_fakir ()hocam mb kararı ne olur sizce
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()babam ilgileniyor. ben bulursam musterisini satarım. bu sene kovan coğaltıyor bakalım. eyvallah
nizamcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nizamcan ()Daha çok arttı sana olan saygım :) bende aynısından :)
1BeğenmedimŞikayet
efe_izmir ()Teşekkür ederim ustam elinize sağlık.. hayırlı aksamlar
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()keyfii arıcılık bizimki :)
nizamcan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()yok üstadım. ilaç kullnmayı pek sevmediğimden hiçbir ilacı kullanmadım. kronik bir rahatsızlıgım da bulunmuyor. doktora gitmeyi de pek sevmem eski insan kafası var malesef bende. ama alerjik oldugunu kendime kabul ettirebilirsem söylediğinizi yapacagım.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Hayırlı akşamlar. Teşekkür ederim Allaha şükür iyiyim. Evet geniş banda devam. 13.89 tavan olmak üzere kademeli yatay aşağı harekete devam.
Ytd
efe_izmir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bu karışım işe yaramıyorsa bir hekime danış. Antihistaminik kullanman gerekiyor olabilir. Kullandığın bir ilaç varsa onun da yan etkisi öksürük olabilir. Yüksek tansiyon ilacı kullanıyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
nizamcan ()Arıcımısın yoksa ?
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sagolun dostum Allah razı olsun :)
ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ACEMİ_000 ()Sayın @Ayhnkpln gecmis olsun denenmis bir tarif te benden kup şekere 2 yada 3damla kekik yagi damlatip yiyin 2 gunde bisey kalmazAllah sifalar versin
1BeğenmedimŞikayet
efe_izmir ()Ustam hayırlı akşamlar... iyimisiniz... vermiş olduğunuz Genis bant arası (13,88...12,60). Dediğiniz gibi oyalaniyor ... herhangi bi degisiklik varmı ... ustam hayırlı akşamlar saygilar
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sagol üstadım. kendi imalatımız kestane balı zencefil zerdeçal tarcın ve limonu her gün hallediyrum şükür. biraz daha buna devam edip, gecmezse ilaç tedavisine öyle gececegim. Allah razı olsun saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Geçmiş olsun. Alerji kaynaklı ise antihistaminik ilaç kullanman rahatlatir. Doğal şeyler de yazabilirim ama zaten yan etkisi çok az olan yeni nesil alerji ilaçları var. Alerji inşallah geçicidir ve bir süre sonra geçer. Doğal ürün soruyorsan hakiki bir bala zencefil zerdeçal tarçın limon suyu karıştır. İnatçı öksürük için birebirdir. Geçmiş olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()vay be. neyse gecmezse ben buradan çok şey öğrendim uygularım artık :)
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()hay maşallah foruma bak be neler cıkıyor :) tesekkürler dostum :)
Denizcek için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizcek ()Geçmiş olsun. Tum hastalara Rabbim şifa versin inşallah. pekmezi ısıtıp tereyağ bir çay kaşığı buda iyi gelir
1BeğenmedimŞikayet
Yakamoz2134 ()Kozalak surubuda iyi
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()sagol güzel kardesim Allah razı olsun
Güneşim_6300 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()valla ben kozalak olayını ilk defa duydum dostum enteresan. ama deneyecegim onu müsait zmanda
ZOYA için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adaletsiz ()Allah razı olsun
ANK82 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşim_6300 ()Geçmiş olsun kardeş Allah şifa versin inşaallah..
1BeğenmedimŞikayet
Ayhnkpln ()Allah razı olsun sizlere de gecmiş olsun dostum.
fthglr için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Mirhan$ ()Amin cümlemizden inşallah