Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (30)
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Merhaba icp ve bal jetonlarından parçalı alım yapabilirsiniz, henüz güvenli sularda değildir 41 dolar üstünde haftalık kapanışla daha iyi olacaktır ytd.
Tegün41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tegün41 ()Hocam cash bahsettiğiniz nedir mutlaka bulundurmanız gerekli dediniz
Nicotinee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Thanatos ()ben aldım ıcp potansiyeli yüksek
alım yeri çok ucuz
Tegün41 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tegün41 ()Hocam hayırlı günler ıcp için görüşünüz nedir yorum yaparsanız sevinirim çok uygun gözüküyor
1BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()btc de biz zaten 39k gördük bana göre denese bile 35k dener bu bizi su an için çok yaralamaz, sonuç olarak 70000 de değiliz. Çoğu jetonda görüntü fena değil, ben elimdekilere sahip çıkıp beklemekten yanayım :)
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Burda herşey mümkünken yanlman neden mümkün olmasın ki kaptan , sen öyle desende yanılmadğını düşünmüyor da değilim
1BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Kaptan ben full nakitim biraz down var elimde senin ne soyeldigin benim için önemli herzaman merakla bekliyorum Şubati teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Temkinli gitmekte fayda var, mutlaka cash bulundurmak gerekiyor:)
AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YıldızBitco ()Hocam Chz solarli hedefleri vardi epeydir ama beklenen olmuyor ozellikle sebebi varmi sizce.
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Tabi hocam onlarda btc kaynakli bir sıkıntı olduğu aşikarda bu chzde ekstra bilerek yukseltilmeyenn bir durum mu var diye merak ettim... tesekkurler sagolun
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Yani emin değilsin subat da fikir sahibi olabilirsin trend konusunda diyorsun tamam başkan Şubat da sorarım sana teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Diğerlerinde durum başka değil, piyasanın olması gerekenden %35-40 gerisinde olduğumuzu düşünüyorum…
Garantina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Hiçbirsey belki değil, subat ayında daha doğru bir karar verebiliriz :)
AttackLord için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ():)hocam bende bütün adalarımı çok cüzi bir rakama satıp bu coine bulaştım... bilerek yukseltilmiyor yukseltilmiycekte söylemlerine çok güzel çanak tutuyor yukselmiyor çünkü
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Yani heryerde yazılan çizilen bu muadili chr bile uçtu gitti insanın kafası karışmıyor değil diğer taraftan olumlu şeylerde söyleniyor bazi hocalar tarafından ama sonuç yerlerde sürünen bir chz
Ateş_serbest için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Bir planı veya sıralaması vardır bence, bana hiç yaramadı ilk aldığımda su andaki reef değerindeydi :)
Garantina için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
AttackLord ()Yani kaptan boğa bekliyorsun 2022 de
0BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Ocak ayının satıs ayı olacağını düşünüyordum, yanıldım gibi görünüyor :)
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Garantina ()Hocam merhaba ... bir konuda yorumunuzu merak ediyorum bu chzyi şirketin bilerek yukseltmedigi çok söyleniyor sizce bunun doğruluk payı nedir
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Kaptan hoşgeldin, kuzeye mi yön :)
0BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Heryer kırmızıyken ümitsizlik hakimken aylıkta çaktırmadan btc bazında en azından yeşil alması bizim için önemli Bi sinyal değil mi kaptan ileri aylarda koşu yapma ihtimali için
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()İnşallah hocam. Olumlu psikoloji ile kendi çıkar. Çıkmışken diğerlerinide beraberinde götürür:)
2BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Bunlar yeni farkettiğimiz şeyler değil, sadece örnek veriyorum, sizde cogaltabilirsiniz:)
uzman06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
uzman06 ()Kaptan selamlar sevgiler. Hani daha önceden sormuştum size. Sinyal aldık demiştiniz. Bu attıklatınızdaki gibi aylıkta yeşil görünce mi alım kararı veriyorsunuz öğrenmek için sordum sadece :)))
2BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Evet Chz yi ilk 30 jetonun içinde sayarım…
Burakgold için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burakgold ()Chz de dahil mi hocam bu düşüncene :)
1BeğenmedimŞikayet
Nicotinee ()Merhaba borsa jetonları 2022 nin basında iyi seviyelere yürüyecektir, bnb nin mum psikolojisini diğerlerinde gözlemliyoruz:)
SÜPHAN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SÜPHAN ()Bnb yi ta tepelerden almışım. Herhalde beni uzun süre bekletecek.