Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (185)
0BeğenmedimŞikayet
Şanssız_gümüşçü ()Gümüşmu dolar mi hocam
REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Yön şu an için ykarı görünüyor Ytd
Ravza_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Güle güle otur canım. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.. zor günler:((
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bu da güncel mor çizgiyi zorlayabilir bu gün dünkünden yukarıda kapatma ihtimali daha fazla gibi. Bir fırsat daha verebilir sonra yönün yatay aşağı olacağını tahmin ediyorum.
Daha önce olduğu gibi gene yanılabilirim yatırım tavsiyesi değil.
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Değişen bir şey yok
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()evet artik pek girmiyorum.9 lara uzulurken 10 lara dusse de alsak yorumlari canimi sikiyor
girdim direk bi yoruma denk geldim faiz dusururken dovizi dusurme basarisindan bahsediyordu. yeni ev aldim biliyorsun. ev sahibiyle el sikistigimda 9.5 tu. islemler tamamlanincaya kadar pesinat icin 10 gun icinde dolar bozdum kademeli 10.5 12.5 arasi. su an 13.5 daha dün ödedim ilk taksidimi.9.5 tan 13.5 a nasil dusmus birbucuk iki ayda çozemedim. yillik dolar artisi ocak 2021 den ocak 2022 ye %81. dusus buysa. ya sabır.
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@legendarow alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()13,50 li rakamlara kadar yükseleceğini tahmin ediyorum belki biraz daha yukarı da olabilir sonrasında yatay aşağı seyrin devam edeceğini düşünüyorum daha 8,25 lerde baştan hazırlıklarını yaptıklarını tahmin ediyorum.
Bende JPY NOK var kurtarırsa TL ye geçerim gerisi gümüş dolar da yukarı hareket olursa onunda bir kısmını aralıklı parçalı olarak TL ye geçmeyi düşünüyorum. Çoğunu elimde tutacağım. Piyasa karar açıklanmadan tepki verebilir kar verirse bir kısmını feda edip TL ye geçmeyi düşünürüm sonrada duruma göre devam. Yanılabilirim yatırım tavsiyesi olarak alınmasın ne yapacakları belli olmaz beklenmedik durumlarla karşılaşabiliriz.
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam bugünkü mrk b. kararini tl demi yoksa usd de mi beklemek
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Bundan başka gelmedi.
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam msj gelmiyor mu
1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Doların mor bandın içinde hareket edeceğini tahmin ediyorum.
Yön hala belirsiz bu gün belki biraz yukarı yönelebilir diye düşünüyorum. Ytd
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()REŞAT12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()13,55699 13,65347 1034575 10,42068
Bu kadar aşağı yukarı oynaklığa göre gayet iyi demek ki onlar yönü biliyorlar bizim gibi günde Yarım saat bir saatlik uykuyla yön nereye diye uğraşmıyorlar.
Uzun vadede sanki yön aşağıyı gösteriyor ama gene de durumun netleşmesi 6 ay sürecek gibi.
Şu an yön yatay aşağı biraz ağır basıyor ama yön hala belli değil. Hala 15 16 kuruş arası bir bantta şu ana kadar 13,4745 dip 1,6288 tepe
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Alt yorumdaki soruyu tekrarlayalım ?
@Adaist0134 şu an için yön hala belli değil yatay aşağı gitme ihtimali biraz daha ağır basıyor.
Altı ay içinde inşaallah durum netleşir
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Tamam dir dikkate alicagim teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()dolar TL yi dikkate alarak yükseldikçe çoğunu sabit tutup bir kısmını aralıklı azar azar çıkıp düştükçe de aralıklı parçalı giren pişman olmaz. Full işlem yapan ben parite ye bakarım TL ye bakmam diyense çok usta olsa bile bence çok uğraşacak üç tane hata bütün emeğini çöp eder önümüzdeki 3 sene bunu çok daha iyi gösterecek diye düşünüyorum. Ytd yazayım da benim de üyeliğim iptal olmasın
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Eyvallah hocam sağol Varol beklemedeyiz
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Eline sağlık Reşat hocam saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam
3BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()Şu an erken önce bir 23,297 üzerinde kalıcılık sağlasın 23,526 kırılsın bir sonraki grafiğe geçip bakacağız. Yön yukarı zaten kaç gündür yazıyorum düşerken de yazdım .
İlk hedef şu an 24,739
Maalesef şu ana kadar beklediğimiz sert çıkışı yapamadı ama benim ümidim devam ediyor yön hala yukarı anlık takibe devam.
Umutum34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umutum34 ()Kama kırılınca nereye gider dostum
0BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()1BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Elinize sağlık Reşat hocam saygilar
0BeğenmedimŞikayet
REŞAT12 ()@Sivalı_Tacir Size de
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Görüşemiyoruz(
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)