Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
1BeğenmedimŞikayet
Ravza_ ()Elinize emeğinize sağlık hocam güzel bir çalışma olmuş. Ayrıca içine kıssa yerleştirmeniz de ayrı bir güzellik katmış
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Olmaz mı var var :( hep birseyler aldıkça alasım geliyor
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()orta vadeli / mesela 6.2x hareketi başladığında neresinden yakalarsanız yakalayın kazanırdınız çünkü hareketin adı "yükseliş trendi" idi
Magicmove için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Sıkışma yukarı doğru atmiş yeni sıkşma aşaği ama çook aşaği gidecek görünüyor ben mi yanlış yorumluyorum üstadım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bizde onu çözmeye çalışıyoruz kardeşim
Meyal için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()tabanın Altın da gün kapanışları lazım
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Çok haklısınız @ASRN ama çok zararda olduğum içn bir türlü cesaret edip ilk alıma nereden başlamalıyım krr veremiyorum maalesef
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()birşey alamayınca kaybediyormuş hissi varsa :(
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bu bize hata yaptırır bunuda biliyorsunuz değil mi?
çünkü bilinçaltımız şartlanır düşeceğine ve düşünce alacağınıza yükseldikçe de aldırmaz
duyguları atacaz kenera fiyatlar nereye hangi yöne gidiyorsa biz de o trafa
0BeğenmedimŞikayet
Meyal ()Yani yükseliş mi hocam çözemedim.
0BeğenmedimŞikayet
Yakın_bir_dost ()Kesinlikle öğle bu yüzden alamadım yerler oldu.. :)
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()yarınki sinyalden anlamaya çalışacaz haftaya muhtemel
heros için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Kesinlikle öyle @ASRN almak içn bekliyorum her grafik düşme eğiliminde olsun istiyorum
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hastamıyız hocam biz :) psikolog gibi konuştunuz :))
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()henüz tuzak mı kırılım testi mi bilmiyoruz
Hatalı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heros ()ustat. bugun. - yarin.
$ bi. hareket. bekliyelim mi
")
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Retest olduğunu bugünki kapanış ile netleşir değil mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()almak için bekliyorsanız beklentiniz bilinçaltınız sizi düşeceğine inandırır
1BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Bende düşüş istiyorum o yüzden mi yanlış yorumluyorum acaba diye sordum :)
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ayı tuzağımı / retest mi? diye anlamalıyız
Zoru_sever için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Dervişin fikri neyse zikri de odur derler :) ben yükseliş olsun istediğim için grafiklerde o yönde görünüyor bana :)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ():))) ben yanlış görmüşüm:) sol tarafı ayrı bir grafik zannettim, tekrar bakınca anladım:)
0BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()SnASRN hocam aşağı mi meyilli anlamalıyız saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Duygum58 ()Selamlar, grafikte diğer görünenin aksine aşağı yönlü kırılım olabileceğinin habercisi midir ? Olası düşüşte dolar ile mi Ons ile mi olabilir sizce, düşünceniz nedir ? Teşekkürler cevabınız için..
1BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Teşekkürler @ASRN hikaye için... gümüşü ben niye aşağı gördüm acaba @Alperr1212
1BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık. Grafik üstündeki dini rivayet, kıssadan hisse de çok faydalı. Üçgen içinde sıkışan gms te ne de güzel yukarı doğru gitmiş öyle:)
1BeğenmedimŞikayet
Kün_Fe_Yekün_19 ()Eline emeğine yüreğine sağlık hocam like verildi
1BeğenmedimŞikayet
_eren_erkam ()Rabbimin rahmetide nimeti de çoktur. Ne güzel oldu. Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Hatalı ()Onay görüntüsü mü anlıyoruz hocam
1BeğenmedimŞikayet
Miryaz ()Allah razı olsun hocam süpersiniz