Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Hocam kapanış 10.14 ün Altın da olursa düşüş için retest yaptı diyeceğiz değil mi
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam ne olursa olsun isterse dolar 9 a gümüş 7 düşsün elde hep TL olsun
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_Cesur ()Bankalar ocak 21 e kadar kasasındaki dövizin yüzde 10 kısmını bozdurup mb koyacağını düşünürsek önemli hareketlerin olacağı söyleniyor.
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Yok hocam ya busefer fülgibi bişe
Biraz hisse biraz nok gerisi %99 gümüş
10 23 lere gelsin birazını çıkayım dedim ama getiremedim bitürlü
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Parçalı işlem açmıyor musunuz ki!
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Çok iyi yerden vurmuşsunuz, aklımı karıştıran soruyu sormuşsunuz tebrikler.
Holays için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Azdaha pesedecektim düşsede gözünün yasına bakmayacaktım
10 00 bozacaktım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Düşecekmiş gibi yapması :)
Holays için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Muhtar58 ()Ortada ne ayı kaldı ne boğa ne balina onlar kur 18'de avlandı ustat burada olsa olsa tırtıl avı olur yani ani düşüş çıkış.
2BeğenmedimŞikayet
Mido ()Emeginize saglik hocam
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()ben "yorum" katmayayım hocam
olabilecekleri göstermeye çalışalım her birey kendi yorumlasın
deniz88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
deniz88 ()Sizce hangisi
1BeğenmedimŞikayet
Tıkandı_baba ()Eyvallah sağolasın hocam
1BeğenmedimŞikayet
Zoru_sever ()Tesekur ederim hocam saygilar
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()sizde düşerken değil yükselirken alın
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam merhaba siz şuan gümüştemisiniz ? Almak istiyorum ama düşmüyo:(
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerine sağlık hocam. Ayrıca çok duygulandım. Tekrar tekrar şükürün önemini anımsadım...
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()Arka arkaya yazıp vaktinizi aldım ilginiz için çok sağolun @ASRN arbitrajın nasıl yapılması gerektiğini yazdıklarınızdan mantığını anladım hiç uygulama yapmadım... sürekli düşmesini beklediğim içn gümüş ya da dolar dan giriş yapamadım
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()gayet normal bunların olması
şimdi zararı hafifletmek daha kısa sürede kurtulmanız için yapmanız gerekeni "arbitaj"ı öğrenin
Magicmove için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Dil_yarası ()Kıssa için teşekkür ederim sayın asrn çok manalı ve ibret alınacak bir olay
1BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Aynen cok haklısınız teşekkür ediyorum Allah gönlünüze göre versin inşallah çok desteğiniz emeginiz var karşılığını kat ve kar almanız dileğiyle iki cihanda da.
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()dolar tl 13.59 ve 13.22 günlükte kırılmadıkça gümüştl de kırılmaz
Yusuf_krç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Magicmove ()@ASRN Sitede sizleri takip ederek bir de @celik2119 6.20 düşüş bitti deyince ilk 6.30 dan gümüşe full girdim... sadece beşte birini al satta kullandım diğer ana parçayı 12.53 te sattım... Herşey yolunda idi... beşte biride satmak için 12.98 emir vermek yerine yanlışlıkla anapara ile alım yaptım sonrası malum 20 aralık gecesiydi zararkeste yapınca herşey terse döndü bir anda... şimdi de bir aydır TL de seyrediyorum...
1BeğenmedimŞikayet
ASRN ()bütün sisteme de bunun üzerine kurulu gel al ver
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf_krç ()Düşüş değil mi yani ::)) az kaldı çıkıyordum
2BeğenmedimŞikayet
ASRN ()hocam adamlar bizim bu psikolojimizi iyi bilirler geçen bu hususta birkaç kelam yazmıştık
bu işin temeli tekniği ne kadar önemli ise psikolojiside o kadar önemli
çünkü temel teknik ile kazandıklarımızı psikoloji ile geri veririz "alırlar"
LOVEROSE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()endişeleneme hocam daha bişe olduğu yok / ayılar tuzağa çekti :)
Yusuf_krç için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bu_nedir ()Hepsinden en güzeli kıssa olmuş eline emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Aynen hocam bende ayni durumdayım bir türlü alamıyorum mevcutlardan zarardayim ortalama düşürmek için bir yerden girmem lazım lakin o yer neresi onu bilemiyorum ya düşerse korkusu vallahi almaya korkar olduk.