Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (15)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Gecen gun aynisini aklima geldi gittim kuveyte tum hesaplarimdaki bakiyeyi istiyorum dedin kem kum fiziki icin komisyon falan yuksek dediler illa alacaksan iki gun sonra ya hazirlariz falan dedim kalsin napalim musteri temsilcisi kucuk bi marj kapadi mudurun onayiyla yola devam ediyoruz
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Ben bekliyorum, dün ayın 13'ü zannettim, küçük işlemi sonlandırmıştım hatta parayı çektim.
Bu dalgalı dönemlerde yeni alım için beklemek bana göre garantili geliyor.
Bir de makas çok fazla .
Dolar ayağını kestirebilsek giriş kolay olacak.
Nereye gittiği belli değil.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Millete resmen git fiziki al diyorlar.. belki de hayırlısı mi öyle acaba diye de düşünmüyor değilim. Teşekkür ederim
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Seker atildi grafik icin tskler hocam takip edecez ya nasip al sat yapmak canbazliga dondu bankalarla kose kapmaca oynuyoruz resmen
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Şaşırtmacalı bir dönem ablacım. Normal.. milleti terse koymak spekin işi:)
Demliçay12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Neden atar bilemiyorumda, boş ver elleri dert görmesin diyelim biz yine de..
Grafikleri pusulaya benzettim ama bazen metalik, mıknatıslı alanlarda sapma yaparlar.
Grafikte işlerken bir bakarsın, olumsuz gelişmeler aksi yöne saptırır.
Hepsini bilmek, harmanlamak zor oluyor.
Kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim :)
Filizay için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Canım benim.. Ben paylaşıyorum da millet dl atıyormuş. Ne anlamsız değil mi? Her yönden paylaşım yapıyorum halbuki
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Beğenileri hemen kullanmıyorum, düzeltmeler için gerekli oluyor.
Grafikleri paylaşmaya devam et canım benim, onlar pusula.
İsteyen kullanır, istemeyen kullanmaz..
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Öyle bir görüntü var. Adım adım dirençleri takip edeceğiz.
Filizay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Filizay ()emeğinize sağlık jasmin hanım ve bosvurgunucu hocam
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Sende sağol kıymetlim:)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Al vermiş sar günlükte. ytd
0BeğenmedimŞikayet
Filizay ()onlsar cikacak mı jasemin hanım
0BeğenmedimŞikayet
Demliçay12 ()Merhaba canım Yaso'm,
Eline , emeğine, yüreğine sağlık.
Teşekkür ederim.