Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim onun sebebi platin onsun şuan düşüşte olması nedeniyle kaynaklanıyor şuan mesela do lara karşı platin ons - 0.55
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Çözemedim şuan trade dolar makası 17 krs düsmüş ama parite 31.38-31.62 yükselmiş
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Dediğim bu Kuveyt dün parite makasını bozmadı yani TL ile alamasakta elde gram varsa gecede dolar alınabilir bunlar tecrübe oluyor bu işlerde biliyorsun tecrübe çok önemli
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Makaslar gram tlde ne ise onstada o oluyor kardeşim genelde birbiriyle aynıdır
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Eyvallah bunu dün takip ettim daha önce 966 aldığım gramlar dün dolar artırıyordu onları çözdüm makasları çözmeye çalışıyorum
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim tldeki marj ons dolar da da var tabi bankalar doların makasını bazen fazlada açıyorlar bu durumada dikkat edin
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim daha öncede bahsettim bazı kalemler fırsat verir ve çok hızlı hareket eder örnek dünkü hareket dolar hızlı indi ve hızlı toparladı dün onstan dövize geçiş yapılsaydı dövizin yine eski rakamına ulaştığı anda tekrar ons geçilseydi kısa vadede kar sağlanıp ons miktarı artırılabilirdi tabi bu herzaman için geçerli değildir trendi ve piyasayı iyi okumak lazım
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Olay 31.63-31.40 çarpı 1 dolar sonuç banka makası hep aynı ve yüksek tutuyor 30 krs galiba al sat için sabahı beklemeye gerek yok yukardaki rakam aralıkları değişecek mi ona bakacagım söylediğiniz hesaplamaları çözdüm insaAllah
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()nasibinizde varsa olur yoksada bir nefes alıp verişinizde kaçar hocam bol kazançlar
Partner_41 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Partner_41 ()Aynen öyle herşey nasip. Ben de az daha yükselsin derken kaçırdım. Ama sayenizde çok al sat yaptım. Çok teşekkür ederim
2BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yok kardeşim malum akşam banka kapalıydı zati sabahta koparmıştı ipini nasip değilmiş demekki
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim zati gram tl yle dolar ons marjı aynıdır hemen hemen diyelim sen dolarla 31. 63 ten ons aldın ondan sonra dolar düştü ons çıktı diyelim bankanın senden alışı 32.10 oldu burada 0.47 artışın olmuş oluyor o esnada tekrar dolara geçtiğini farzedersek burada yapmış olduğun hareketle dolar mikterını artırmış oluyorsun burada tekrar onsların düşmesini beklemelisin ons düştüğü taktirde tekrar ons alınırsa dolar değerli olduğu için bir önceki ons miktarını göreceksin en basiti şu şekilde bankanın uygulamasını aç kardeşim bankanın satış bölümüne elindeki miktarı yaz orda çıkan sonuçta alırken ve satarken oluşan farkları görürsün kardeşim sana kolayca hesaplasın banka
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Hayırlı sabahlar bişeyler alabildiniz mi
1BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Eyvallah kardeşim bı de anladığım kadarıyla makas acma kapama diye bişey de yok gecede sabahta ons 980 iken misal akşam dolar 1310 satıp platin 327 almadım sabah dolar 13.40 satıp platin 327 alıma baktım alacağımız platin gram aynı kaldı yani biz sadece ons makasa bakıcaz o zaman alış 31.40 satış 31.63 doğru anlamışmıyım
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Hayırlı sabahlar kardeşim evet var ama dolar ın pik yapmasıyla bütün destekler ve dirençler çöp oldu düşününki daha önce örneğin platin tl de veya gümüşteki gibi desteklerin hepsi çöp olduğu gibi şuan hangi taraftaysanız baktınız karşı taraf düştü fırsat verdi oraya geçip diğer tarafın düşmesini beklemek bu şekilde ilerlemek
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Kardeşim bu platin usd al satta da destek direnç var mı şuan mesela 31.72 nerden girilir nerden çıkılır rakamları var mı yoksa gram destek dirençlere mı bakılıyor
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ():)) yok kardeşim onunda varda cimrilik yapıyor nımısız sırf berbere para vermemek için kökten bitiriyor işi berbere vereceği parayla 0.3 gr platin alıyomuş
Kerembey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Hata benim saclarim var onun yok:)))
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Dimi yani onunda elinde 5 parmak var seninde 5 parmağın var:))
1BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Aynen kardesim neyim eksik:)))
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Olsun kardeşim oda onun nazarı olsun artık 15 ten satarsın sen ne josef bezossun :))
1BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Yok ben yuksekten aldim
0BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Yarına buralarda kalırsa full güzellik yaparım bende inş:)
1BeğenmedimŞikayet
Kzılhafiye1 ()Kardeşim yine vurdun voleyi bereketli olur inş:))
1BeğenmedimŞikayet
Kerembey ()Hepsi hikaye kardesim ben alis yaptim ondandir korkmayin yarin etkisi gecer:))