Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()He doğru söylediniz yani 315 rakamını:)
__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()yok suan ıcın dıp orayı goruyorum o yuzden soyledım
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Aslında almayacaktım Fed ne olur ne olmaz dedim bı parça aldım bana da ons düşük gibi geliyor hayırlısı ytd
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Kardeşim ben onslari dolar a geçiyorum bana göre onslar yüksek. inan platini bayadir takip etmiyorum dün bir bugün iki oldu. dolar zaten yüksekti niye aldın.
iilyas için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iilyas ()Sayfaya gidip barbudaya yerleselim sabah biraz dolar aldım durum ortada kardeşim sabah platin onsa geçsem mı sen takip ediyorsun uygun mudur
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()315:)Allah soyletti hocam.
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()hıc elınızde yoksa parca almak ıstersersenız alırsınız veya 315 de gelse onemlı degıl ben 550 den satarım hedefım o vadem var dersenız ful alınabılır..
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Şuan fırsat degilmi sizce :)
0BeğenmedimŞikayet
Abdullah6363 ()Eski zirvesi kaç idi?
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()zaman konusunda bırsey dıyemem .. orta vadede eskı zırvesını gorur dıye dusunuyorum..
masum35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()ons zaten dusuk sevıyelerde dolar ında 18 den dustunu var sayarsak.. alım fırsatı verırse rısk durumunuza gore degerlendırılebılır..
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()tmm hocam eline sağlık iyi geceler
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam düştü:)alım yapmadım daha ne dersin:)
1BeğenmedimŞikayet
__Deniz__ ()bı bakayım en yakın neresı gelebılır
legendarow için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
masum35 ()hocam platin konusunda beklemeye devam ediyorum ortalama 431 den aldım ocak sonu şubat ayı ortasına kadar öngörünüz nedir
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam tl de bekliyom biraz daha beklimi size zahmet
0BeğenmedimŞikayet
legendarow ()hocam mrh iyi akşamlar